Klika tygodni temu. Cisza na forum jedynie Kat (we love kat) napisze top 100, nic się nie dzieje. No dobra czasem Janekfranek i Alek się odezwą bo ma jest zły człowiek, ale nic takiego się nie dzieje. Noooo dobra jeszcze ha i jego dywindenda, longi i mityczne groszowe akcje (pokaż screen cwaniaku), ale nic się nie dzieje. Nagle zbliża się raport i lawina trolli. Dziwne nie? Nie twierdze że raport coś zmieni, ale dziwne nie?
Poustawiali zakłady na spadki
I powychodzili z myślą że wejdą niżej i teraz ich stres chwyta że będą się musieli tratować
Najgorsze jest to że swoje zdałnienie wylewają na forum, próbując oszukać zwykłych dobrych akcjonariuszy
No ale złodziejstwo i chamstwo było jest i będzie
Kto okłamuje akcjonariuszy w ostatnich dwóch latach każdy może sobie sprawdzić. Raczej nie są to osoby które obstawiały spadki bo oni mieli racje ale Wy dalej tego nie rozumiecie :D komedia
No pewnie ziomeczku masz pewnie akcie w Bloober Team, Creepy Jar, 11 bit studios SA, itd. Proszę cię nie pisz głupot, ale pewnie to daremne ja wiem. Forek fundamentalnie jest mocny, wiem że Prezesa mogliby mocniej cisnąć i za mniejszą wypłatę, ale zawsze.
A co mnie obchodzą wasze majaki?
Wam nawet twarde liczby nic nie mówią, jesteście tępi okropnie
Ja patrzę na zyski i jest lepiej niż dobrze
Dmbos też na to patrzy i również uważa że powinno rosnąć
Tylko wy chcecie zrobić na spadkach, co mam nadzieję wam się nie uda
Gdzie wasze 3, 2 zł, gdzie wasze grosze się pytam?
Zza nie długo będziecie wskakiwać do pociągu i to widać po nerwowych ruchach na forum i przy transakcjach
Gdzie Wasze 30? Chyba bliżej jest do groszy... Nerwowe ruchy na forum? Piszemy to samo od 2 lat kurs pokazuje że mamy rację a Wy dalej swoje bajki. Komu puszczają nerwy i wyzywa od tępych? Nie mi. Powiedz mi w jaki sposób będą rosły zyski skoro nie wydają coraz więcej gier ani nie pozyskują większych IP w ostatnim czasie? Giełda wycenia przyszłość i na ile wyceniła przyszłość forka widać po kursie Ty dalej żyj w swoim świecie w którym jesteś w raz z kilkoma kolegami z forum geniuszami pomimo tego że od dwóch lat kurs zachowuje się odwrotnie od Waszych prognoz a tępe są osoby które miały racje. Na pewno wiesz o co chodzi na giełdzie?
I znowu obrażanie ludzi którzy mieli racje, jedną rzeczą jest się pomylić ale żeby już po fakcie dalej zakłamywać rzeczywistość to smutny przypadek kliniczny...
Ps szkoda Twojego czasu... I tak im nie przetłumaczysz swojego stanowiska a i na przyznanie się do błędu nie ma co liczyć... oni są nieszczerzy nawet wobec samych siebie...