Czy naprawdę wierzyliście w to, że dzisiaj lub w tym tygodniu będzie 3 gr? Tutaj czeka nas kilka miesięcy stagnacji, więc możecie śmiało wylogować się z forum bankiera i skierować swoje kulawe komentarze w kierunku innych spółek na których będziecie mogli realizować swoje strategie inwestycyjne.
Zapewne czekają nas 2 fix-y, więc mamy ponad 4 miesiące oczekiwania na większe wzrosty. Międzyczasie moooooooże wyjaśni się coś z projektami gamingowymi oraz z osiedlem pod W-wą i wtedy droga otwarta do bicia kolejnych rekordów na drodze do pełni szczęścia.
Jeszcze jedna sprawa - w ciągu ostatniego tygodnia z rozmysłem opublikowałem 2 dość obszerne komentarze z namiastką merytoryki. Przedstawiłem w nich swój punkt widzenia z komentarzem w oczekiwaniu na w miarę konstruktywną dyskusję. I wiecie co? Nie zawiodłem się na forumowiczach, bo nie było praktycznie żadnej reakcji na te opinie. Posty zostały całkowicie zignorowane i pozostały bez jakiegokolwiek komentarza. I muszę przyznać, że jest to dla mnie baaaaardzo dobra wiadomość, bo wiem z kim mam do czynienia i będziemy mogli zastosować odpowiednią taktykę do rozegrania APIS-u.
Brawo groszołapy, wieloniki i spekulancji. Już Wam nie przeszkadzam........................ :=]
Nie wiem od kiedy jesteś na tym forum ale jak kilka miesięcy prowokowałam tutaj merytorycznymi wpisami do jakiś hillela strzelał watkami jak karabin maszynowy przy kilkudziecięciu milionowych obratach. Pojawiały się infa o sprzedaży przez prezesa i to o wiele drożej niż na rynku. Nawet pozytywne infa z wypłacaniem zaliczek ale obecnie jestesmy z kursem na dnie i brakiem perspektyw na wzrost także merytorycznymi wpisami nic się tu nie zdziała bo mało kto na takie reaguje. Zaraz i tak będę pisać żebym oddał i miał problem z głowy ale ja czekam na jakaś podbitkę lekko powyżej 3 groszy i spadam
..., a co tu taka cisza? Dlaczego nikt nie nagania na mega wzrosty, kosmos, Porsche....... itp.? Gdzie jest Hillary, gdzie są wielonikowcy i groszołapy? Czy naprawdę nie ma nikogo, nikogusieńko, kto mógłby napisać coś mądrego?
......, a może chodzi o to, by była cisza? Ciekaweee....... :=]
"Rośnie" to dużo powiedziane. Po prostu pojawiło się "kilku", którzy pomalutku z mozołem odbierają akcyjki od zniecierpliwionych i od tych, co trzymają na siłę kurs.
Wpierw musimy przejść pierwszą psychologiczną barierę czyli 3 gr. jak to przebijemy to w miarę szybko podejdzie na 3,5 -3,8 gr. Możliwe ze 4 zostanie wzięte z marszu bez wielkich zabaw i ceregieli. Podstawowe pytanie to czy spółdzielnia już kupiła ile chciała czy nadal mają wolne magazyny. Jak kupiła to puszczą kurs a jak nie to będzie sinusoida. Tyle w temacie na chwilę obecną.
"Spółdzielnia" musi zweryfikować swoje plany, bo widać, iż pojawiło się kilku chętnych do odebrania im trochę akcji. Zauważcie, że nie ma już batonów po 0,5 mln czy 1 mln na sprzedaży, bo mogliby szybko to stracić. Blokują wystawiając mini batoniki po 100k -150k. Nie jesteśmy świadkami szybkiego wzrostu po to, by zaraz puścić kurs w drugą stronę i zarobić 5%. Zbieranie jest powolne i z rozmysłem.
Jeżeli Spółdzielnia będzie chciała odebrać od leszczy jeszcze trochę akcji, to wystarczy jak zaczną podbijać kurs, a zaraz kilku znudzonych i zniecierpliwionych będzie chciało sprzedać, by ciąć straty lub wyjść choć na 0. Całkiem możliwe, że już się to dzieje...
Tak czy tak, zaczyna się pomalutku robić ciekawie...
Ja należę do tej grupy co lubią hazard tylko nie wiem czy stracę czy zarobię ;-)) coś tam już posiadam i Czekam cierpliwie i jak coś się ciekawego pojawi (info) to dobieram jeszcze nawet po 4gr...
Możliwe że z uwagi na zakończenie pierwszego projektu podłączyli się nowi amatorzy wrażeń, sam jeszcze dokupuję małymi pakietami mimo iż mam pełne wagony, teraz na dach wywalam już paczki. Co do puszczenia kursu celem dokupienia od znudzonych to nie jestem przekonany bo: 1) większość kupowała wyżej jak 3 gr. 2) kółkowicze czekali na 1 gr i raczej mało co kupili a jak kupili to widząc ze jest ruch w górę to raczej poczekają na większy zysk i 3) najważniejsze to że jak puszczą kurs aby więcej dokupić to mogą się z ręką w nocniku obudzić, bo jak się rozbuja to może być efekt kuli śnieżnej i sami będą łapać wyżej i mniej a oni chcą zarobić jak najwięcej
W arkuszu na sprzedaży do 10 gr oprócz tego 1 batona 1mln akcji przy kursie 0,035, to są same śmieci. Dawno nie widziałem tak pustego arkusza na APIS-ie. Jeżeli ktoś by chciał dokupić teraz tak z 5 mln akcji to bez szans!