pyza już nie musisz pisać :) każdy kto przeczytał ostatnich pare twoich postów wie że naganiasz na spadki :) ciekaw jestem ile ty miałeś tych akcji i jeszcze ciekawszy czy to nie ty w dołku sprzedawałś < 15 gr :)
Dnia 2008-10-29 o godz. 12:14 akcjo napisał(a):
> pyza już nie musisz pisać :) każdy kto przeczytał ostatnich
> pare twoich postów wie że naganiasz na spadki :) ciekaw
> jestem ile ty miałeś tych akcji i jeszcze ciekawszy czy to
> nie ty w dołku sprzedawałś < 15 gr :)
Nie wysilaj swojego intelektu tworząc nowe scenariusze .. Takie spółki omijam szerokim łukiem .. Być może naganiam ale na zdrowy rozsądek .. Kupno akcji tej spółki to kiszonka na wiele miesięcy .Patrz dziś już po 12 a kurs jaki ???
WTOPILIŚCIE PANIE I PANOWIE -- a o straty nie pytam przez grzeczność aby nie wywoływać zbędnych nerwowych emocji... I WĄTPIE ABYŚĆIE KIEDYKOLWIEK ODROBILI STRATY NA TYM PAPIERKU...
Pyzo nie masz dość . Szkoda mi Cię skoro tracisz tu swój czas.
Moja średnia to 0,15 zbierana od takich cieniasów przez ostatnie 2 m-ce
I jak widzisz jestem ciągle na plusie i nie oddam tanio nawet jeśli mam czekać do 2009
mi średnia też powoli schodzi :) mam troche wyższą bo 21 gr, ale myślę że zejdę do 19-20 :) jak troche obroty ruszą :) i mogę trzymać dłuuuugo :) a ty pyza obrońco uciśnionych nie trać czasu na pisanie o bzdetach :)
teraz jest troche lepsza sytuacja techniczna. przedtem wybicie było od dnia do oporu trendu spadkowego, teraz wybicie jest jednoczesnie przebiciem linii oporu :) więc nie ma oczywistej linii oporu jak przy poprzednim jakże dochodowym wybiciu :)
teraz jest troche lepsza sytuacja techniczna. przedtem wybicie było od dnia do oporu trendu spadkowego, teraz wybicie jest jednoczesnie przebiciem linii oporu :) więc nie ma oczywistej linii oporu jak przy poprzednim jakże dochodowym wybiciu :) Ja poprzednim razem sprzedałem po średnio 0,42 :).
nawet sprzedać nie umie :) tylko straty powiększa sprzedając na raty :) jakby nie wiadomo było że po lewej te zlecenia po 100/150szt :) to z ukrycia lecą :)
W tej cenie to sprzedają leszcze, które myślą, że odrobiąstraty na czymś innym.
Nic bardziej mylnego inne słóki są na plusie i jutro korekta
Więc dalej będą pogłębiać swoją stratę
jak ta spolka ma wystrzelic?
Przez 6 miesiecy bylo 3 prezesow
A na ostatnim walnym zgromadzeniu akcjonariuszy
zastanawiano sie nad dalszym istnieniem spolki
Dla mnie to ostatni gwizdek aby cokolwiek odzyskac
Radze czytac komunikaty EBI
dobra rada sprzedajcie i ratujcie co zostalo pracuje w dziale windykacji i krotko mowiac wcale to nie wyglada z tymi ludzmi nikt nie chce miec do czynienia wiec przedluzaja zapisy bo to jedyna szansa na kapital ktory przetrawia jak wczesniejsze niebawem akcje jak na veno i .............
rozsadni niech wyciagna wnioski
jak chcecie odrobic straty to tylko domexbud 52 tys wobrocie no inikt was nie zaskoczy jak panstwo koy
domexbud ? 52 tyś akcji to daje 250 tyś gotówki nie sądzisz że to troche mało żeby w to wejść ? licząc średniego gracza po 50 tyś pln to daje jakieś 2-3 osoby max :) przy pełnym obrocie :) a co do EPI to jakoś sobie radzi :) widze że na forum bankiera jest coraz więcej osób pracujących w spółkach giełdowych ( a już o wiele więcej takich co mająkogoś pracującego w tych spółkach ) jeszcze troche i kazdy będzie gdzieś pracował lub znał kogoś kto gdzieś pracuje i całą analizę fundamentalną i techniczną będzie można do kosza wywalić :) ale skoro na starszych ( zachodnich /wschodnich ) giełdach do tego nie doszło myślę, że nie bardzo ci uwierzę :)