Nie oszukujmy się Drodzy, lepsze liczby pojawić się mogą dopiero jesienią / w raporcie rocznym ze względu na specyfikę branży. Jutrzejsze Wyniki będą słabe/stagnacyjne i spodziewać się można spadków, ale to może to jednocześnie być obiecująca okazja dla optymistów do zakupu waloru GTS jako inwestycja na dłuższy horyzont.
Piszesz żeby pisać...wróżenie z kart podpowiedziało ci jakie bęnda wyniki ....ja też mogę odwrotnie powiedzieć że bęnda bardzo dobre ...Ale wolę poczekać jeszcze 20 godz.i mieć czarno na białym...
Twoje słowa jeszcze raz napisze ...trafię albo nie ....masz szansę 50 procent....bo piszesz nie podając żadnego argumentu.na potwierdzenie twojej tezy..tylko strzelasz
Wprost opisałem, że chodzi tu o specyfikę branży i bieżące czasookresy. Zachęcam do poznania faktów i okoliczności biznesowych w danej gałęzi, a przede wszystkim poznania struktury inwestycyjnej w GTS - może wtedy sam wyciągniesz wnioski.
Ja tu jestem od początku ...porównuje się kwartał do kwartału z poprzednich lat....wiadome jest przecież ,że sezonie letnim są większe zyski niż zimowym...jak jest łagodna zima to też dobrze zarobią...na dodatek mają teraz wysokie marże...zobacz sobie 2022 rok ..
Mi wychodzi max 3,6-4 mln przychodu i pytanie o marzowość ale małe kontrakty raczej są na niższych marżach niż Aquanet celuje w 0,4-0,7 mln zysku netto…