Tutaj nic się nie zmieni, dopóki nie zbiorą odpowiedniej ilości akcji, albo nie dogadają się w sprawie sensownego przejęcia, od 3 lat praktycznie jesteśmy w tym samym miejscu i dalej będziemy, czy potrwa to jeszcze rok czy 3 lata, nie wiem, akcje mam zakopane i jestem niestety trochę rozczarowany tym co się dzieje.
Dobierać też już nie chcę, bo jako inwestor nie bawię się w sprzedaż na małych spreadach, tylko inwestycja musi mocno zaowocować, a tutaj biorąc pod uwagę inflację i czas, to inwestycja jest to dosyć nieopłacalna. Oczywiście akcje mam, będę miał, ale patrząc na kurs, to mam świadomość, że z mafią nie wygramy.
Jestem w takiej samej sytuacji i ten komentarz odzwierciedla mój pogląd na tą sytuację, ale wierzę, że Ci co skupują, też będą chcieli zarobić szybciej niż za 5 lat ,ja spokojnie czekam ,tutaj będzie bardzo wysoko ,nie wiem ,kiedy ,może za rok ,może za dwa ,ale jestem tego pewny
Piszę wam od dwóch tygodni .... Następne dwa raporty to pewnie bryndza a wskaźniki wasze poleca do piachu.... Wtedy będzie się kupować xd... Zobaczymy kto ma rację