• uuuu Pany no to kaplica Autor: ~buahaha [37.225.33.*]
    Hub.Tech S.A.: wypowiedzenie umowy o dofinansowanie przez spółkę zależną (Onlybio.Life S.A.) - to już kolejne
    ... nawet autorowi się ręce trzęsą, mało szczegółów czy panują ukończyć czy porzucają projekt bo wartość dofinansowania była by spora w porównaniu do zysków... 8 baniek drogą nie chodzi
    swoją drogą czy ktoś beknie za manipulacje?
  • Re: uuuu Pany no to kaplica Autor: ~chudy [5.173.204.*]
    kiedy była informacja ze złożyli dokumenty o to dofinansowanie i ze je otrzymali czy tam zawarli umowę i na jakoś kwotę?
  • Re: uuuu Pany no to kaplica Autor: ~buahaha [37.225.13.*]
    poszukaj to znajdziesz... informacja kosztuje
    podpowiem inventionbio zakładka projekty
    To wiem pytam bo nie znalazłem na stronie inventionbio takiego projektu : "Wdrożenie innowacyjnej gamy kosmetyków zawierających w swoim składzie nośniki z enkapsułowaną substancją aktywną ? skoro znalazłeś i piszesz o manipulacji to wystarczyło wkleić
  • Re: uuuu Pany no to kaplica Autor: ~Oszukany [37.225.24.*]
    Kiedyś na stronie inventionbio widniał też projekt ekologicznego herbicydu. Bardzo medialny program w wykonaniu propagandy prowadzonej przez Pawlikowskiego.
    Dzisiaj po owym projekcie nie ma już śladu a spółka nikogo nie poinformowała czy badania zakończyła czy porzuciła.
    Ważne, że kurs udało się napompować na 2zł żeby stary nowy niezależny akcjonariusz mógł sprzedać z zyskiem kilkaset procent.
    zgadza się i już to napisałem ze obecnie jak dla mnie zarząd działa na niekorzyść akcjonariuszy mimo tego ze akcje kupowałem niedawno i nie ważne co wrzuca ich nie sprzedam póki nie zarobię nie wiem co to ma na celu i po co lub dla kogo robią porządek w tej spółce nie zalazłem tak brzmiącego projekty i dlatego pytałem a co do pompowania kursu to niestety ale w tamtym czasie wiele spółek było pompowanych na maxa i nie wszystkie to wykorzystały do rozwoju kurs jest nisko co nie oznacza ze na chwile nie można spaść niżej ale niech każdy decyduje sam
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [31.0.71.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
[x]
HUBTECH 2,89% 0,25 2026-04-29 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.