Re: Mamy to Autor: ~racjonalista0220 [5.173.178.*]
Ciekawe ile w tej cenie zbierzesz ? Od 2 tygodni można było sporo w tym przedziale przyjąć, a teraz zobaczymy czy ktoś dalej będzie tak sypał. Mocno wymęczyli tutaj i zniechęcili ostatnimi czasy
Do zahamowania podaży powinno wystarczyć. Do wygenerowania popytu już niekoniecznie. Istnieje zagrożenie dużymi odpisami w raporcie rocznym, ponieważ spółce nie udało się osiągnąć przychodów i zysków, które oszacował biegły w wycenie sporządzonej na potrzeby planu połączenia. Decyzja o zmianie przedmiotu działalności MTR Farm PV5 i wejście do sektora przemysłowego i wydobywczego jest dobra, ale spóźniona o ponad rok. Trzeba było to zrobić kiedy był boom na węgiel i akcje JSW czy Bumechu. Musztarda po obiedzie.
No tak, bo teraz przecież maszyny już nie pracują i ostatni Zenek zgasił we wszystkich firmach wydobywczych światło. „Polakowi” nigdy nie dogodzisz. Panie opinia vel ŁEB, weź Pan już wstydu sobie oszczędź
I na tamtym pakiecie za 50 gr tez zarobię. Wierze w spółkę i mam czas a ty dalej kręć kołeczka na 3 k akcji, zmieniaj zdanie jak zawieje i działaj na 2 nicki dyskutując sam ze sobą :)
Stękanie nazywasz to ze dałem spółce kredyt zaufania do końca miesiąca ? Zlituj się. Każdy kto tu siedzi chociaż chwile dłużej to wie co z Ciebie za gagatek. I co byś nie napisał i jak nie próbował odbić piłeczki w swoim zreszta stylu to każdy wie co opinia tutaj robi od dawna. Bez odbioru chorągiewko
Re: Mamy to Autor: ~racjonalista0220 [89.64.104.*]
Może dobierałem, może nie, może np otrzymałem satysfakcjonujące mnie odpowiedzi u źródła np. Tak prawdę mówiąc, nie Twój interes :). Nie wdaje się z Tobą w dalsza dyskusje. Odważnym gratuluje :)
Lasek ma kontakty w tej branży i zapewne widzi ile z tortu mu ucieka,zreszta nie przeszkadza i nie koliduje z dotychczasową dzialalnoscia,podstawa to magazyny ruszą tu i na Ukrainie kto wie czy tam nie lepiej bedzie ze sprzedażą to już prawie jeden Kraj tak sie marzy przynajmniej co niektórym.
Co prawda nie dokupiłem, ale też nie sprzedałem chociaż człowiekowi przykro się robiło jak mu rosną inne spółki a ta kręci się w okolicy 0,25-0,27 ale cierpliwość tym razem się opłaciła, przynajmniej w tym sensie że już dalszych spadków nie powinno być.
Z drugiej strony szkoda, że nie zleciało w okolice 0,23 bo tam chciałem sobie dobrać, no ale przeżyję:) Grunt, że pierwszy raz od dłuższego czasu pojawiło się neutralno-pozytywne info.