• Mamy to Autor: ~racjonalista0220 [5.173.178.*]
    Jak tan niedowiarki, kto zaryzykował :D? No to teraz pomalutku do celu ^^
  • Re: Mamy to Autor: ~Franek [94.254.185.*]
    Tz.?
  • Re: Mamy to Autor: ~Franek [89.64.51.*]
    W jakim sensie niedowiarki i kto zaryzykowal równie dobrze można zaryzykować jutro pojutrze … cena jest krytycznie niska wiec jest czas dokupić/kupić.
  • Re: Mamy to Autor: ~racjonalista0220 [5.173.178.*]
    Ciekawe ile w tej cenie zbierzesz ? Od 2 tygodni można było sporo w tym przedziale przyjąć, a teraz zobaczymy czy ktoś dalej będzie tak sypał. Mocno wymęczyli tutaj i zniechęcili ostatnimi czasy
  • Re: Mamy to Autor: ~bubuzubu [31.61.243.*]
    Już tu poniektórzy wyprawili spółce pogrzeb za życia. Nie ma co się nastawiać od razu na jakieś cuda ale odbicie od dna się należy:)
  • Re: Mamy to Autor: ~Pomocny [5.173.104.*]
    Nastał idealny moment. Choć nie ukrywam, że za burtę wyrzuciło wielu...
  • Re: Mamy to Autor: ~Haribo [185.230.227.*]
    Tak jak kiedyś pisałem przełom nastąpi w drugim kwartale na pierwszy bym zabardzo nie liczył choć mogę się mylić.
  • Re: Mamy to Autor: ~gracz [83.26.192.*]
    A dzis coś mnie kreciło by dobrac, Ta zmiana profilu nie bez powodu widocznie ma nagraną konkretną robote.
  • Re: Mamy to Autor: ~ŁEB [188.146.196.*]
    Do zahamowania podaży powinno wystarczyć. Do wygenerowania popytu już niekoniecznie. Istnieje zagrożenie dużymi odpisami w raporcie rocznym, ponieważ spółce nie udało się osiągnąć przychodów i zysków, które oszacował biegły w wycenie sporządzonej na potrzeby planu połączenia. Decyzja o zmianie przedmiotu działalności MTR Farm PV5 i wejście do sektora przemysłowego i wydobywczego jest dobra, ale spóźniona o ponad rok. Trzeba było to zrobić kiedy był boom na węgiel i akcje JSW czy Bumechu. Musztarda po obiedzie.
    No tak, bo teraz przecież maszyny już nie pracują i ostatni Zenek zgasił we wszystkich firmach wydobywczych światło. „Polakowi” nigdy nie dogodzisz. Panie opinia vel ŁEB, weź Pan już wstydu sobie oszczędź
  • Re: Mamy to Autor: ~Opinia [46.204.36.*]
    To, że brałeś od prezesunia po 50gr i cieszyłeś się że tanio zbierasz nie usprawiedliwia wylewania żółci na innych.

panie racjonalny vel info
    I na tamtym pakiecie za 50 gr tez zarobię. Wierze w spółkę i mam czas a ty dalej kręć kołeczka na 3 k akcji, zmieniaj zdanie jak zawieje i działaj na 2 nicki dyskutując sam ze sobą :)
  • Re: Mamy to Autor: ~Opinia [46.204.45.*]
    Dobre sobie.
    A kto tu stękał że już traci cierpliwość i zaufanie. A teraz się okazuje że niby w tym czasie zbierałeś.
    To kiedy kłamałeś?
    Stękanie nazywasz to ze dałem spółce kredyt zaufania do końca miesiąca ? Zlituj się. Każdy kto tu siedzi chociaż chwile dłużej to wie co z Ciebie za gagatek. I co byś nie napisał i jak nie próbował odbić piłeczki w swoim zreszta stylu to każdy wie co opinia tutaj robi od dawna. Bez odbioru chorągiewko
  • Re: Mamy to Autor: ~Opinia [46.204.45.*]
    Czyli dałeś firmie kredyt zaufania do końca miesiąca ogłaszając to wszystkim na forum a w międzyczasie dobieraleś.
    Tak?
  • Re: Mamy to Autor: ~racjonalista0220 [89.64.104.*]
    Może dobierałem, może nie, może np otrzymałem satysfakcjonujące mnie odpowiedzi u źródła np. Tak prawdę mówiąc, nie Twój interes :). Nie wdaje się z Tobą w dalsza dyskusje. Odważnym gratuluje :)
  • Re: Mamy to Autor: ~gracz [83.26.192.*]
    Lasek ma kontakty w tej branży i zapewne widzi ile z tortu mu ucieka,zreszta nie przeszkadza i nie koliduje z dotychczasową dzialalnoscia,podstawa to magazyny ruszą tu i na Ukrainie kto wie czy tam nie lepiej bedzie ze sprzedażą to już prawie jeden Kraj tak sie marzy przynajmniej co niektórym.
  • Re: Mamy to Autor: ~Typ [46.134.69.*]
    Węglówki dziś mocno odbiły, jutro jest szansa to pociągnąć
  • Re: Mamy to Autor: ~Free [78.8.105.*]
    Co prawda nie dokupiłem, ale też nie sprzedałem chociaż człowiekowi przykro się robiło jak mu rosną inne spółki a ta kręci się w okolicy 0,25-0,27 ale cierpliwość tym razem się opłaciła, przynajmniej w tym sensie że już dalszych spadków nie powinno być.

Z drugiej strony szkoda, że nie zleciało w okolice 0,23 bo tam chciałem sobie dobrać, no ale przeżyję:) Grunt, że pierwszy raz od dłuższego czasu pojawiło się neutralno-pozytywne info.
[x]
MTENERGIA -3,42% 0,28 2023-06-01 15:46:31
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.