Spokojnie panowie, za 7 dni raport może pojawią się jakieś konkrety, CMSR w sklepie google tez jakby się trochę ruszył, wydaje mi się że zaczęło przybywać trochę więcej opinii, parę razy widziałem też reklamę więc chyba delikatnie działają.
Przecież tu każdy wie, że nie było zwiększenia nakładów na kampanie marketingowe User Acquisition, tylko w grudniu i styczniu była pokazana próbka możliwości. Ty Gracz myślisz, że tu leszcze takie nieogarnięte i nie wiedzą?
A ja nie pisałem o rankingu a moich prywatnych obserwacjach dotyczących ilości nowych komentarzy, ranking może i potrafisz sprawdzić ale z czytaniem ze zrozumieniem już trochę gorzej
W CMSR mobilnym licznik opinii rzeczywiście przyspieszył. Właśnie przekroczył 30k. Możliwe, że wpływ na to ma wersja wydana na Switcha, gdzie również rośnie popularność(obecnie 9 strona wśród symulatorów i codziennie progres o dwie strony). Lada dzień na androidzie powinno stuknąć milion pobrań.
No wlasnie wydawaloby sie ze przyt tylu komentarzach juz 1 mln powinien stuknac. Jak przegladalem rozne gry to niektore mialy kilka tysiecy komentarzy a mialy milion pobran. Tak czy siak, wynik wydaje sie niezly, tym bardziej ze brak marketingu. Moze jak wydadza drifta na konsole to cos w tej kwestii ruszy ::)
Jak jeszcze milion nie pyknął to pyknie lada moment. Może rusza teraz z tym User Acquisition, dodatkowo wyjdzie drift na konsole i update na PC. Jest szansa, że to w końcu ruszy i będziemy zadowoleni.
Przebic 0,70zł, potem psychologiczne 1 zł i powrot pod okolice 2 zł. Widac zbieranie od dawna, kapitalizacja mizerna, jest pole do popisu, tylko najwazniejsze, aby w koncu ruszyli z tym marketingiem, bo to jest wieksza część sukcesu. Przeciez o drifcie na PC malo kto w ogole wie, nie bylo zadnego marketingu, na portalach inwestycyjnych tez artykulow jak na lekarstwo, więc teraz jest idealny moment!