No ciekawe dlaczego zniechęcali? Właśnie po to, by kupić jak najtaniej. Już DC się do tego przyznał. Teraz jak jest nisko to jakoś ktoś kupuje jednym strzałem po 10 czy 30 tys. akcji. Ciekawe dlaczego? Jak już się obkupią to będą pisać jakie przed Saule są świetlane perspaktywy. Standard.
kupil poniewaz musial ustawic zlecenie 11k, gdyby nie ustawil to by w ogole nie bylo mozliwosci zawarcia transkacji, przynajmniej nie na tych poziomach
Chwila. Ja przyznałem że kupiłem I zaraz sprzedałem. A to. Że sceptycznie o spółce pisałem to w zasadzie nie ma związku. A teraz o drugim info o 7 mln
Przecież saule to wezwanie miało wcześniej. To taka latka na niewypał jakim okazało się espi o fabryce. Ja osobiście spodziewałem się że będzie grubiej. A info o wezwaniu do zapłaty pojawiło się JUZ PO tym jak emocje opadły i do dziś jest wytłumaczeniem A czemuż to rakieta nie poleciała wyzej. Ciekawe czy to espi o fabryce było związane z oczekiwaniem o wybiciu docelowym czy takim testowym. Dla mnie raczej testowym, wiedzą już że na jedno tego typu coś nie mogą liczyć aby wybić w górę z kursem i chetnntmi na zakup więc pewnie będzie seria powiedzmy 3 espi do końca roku żeby...... czerwiec plus minus , wrzesień i listopad grudzień
A produktu dalej nie będzie.....