Dlaczego nie sprzedajecie, przecież wielu twierdzi, że ma spaść do ok 2 zł? Tak przynajmniej myślą. Ja zbieram poniżej 2.92 zł. Jak ktoś chce sprzedać to dziś do 17:00 jest czas. W sumie to mógłbym wziąc i wyżej ale nie chce mi się logować. Chcecie sprzedać to nie ociągać się proszę :)
Dnia 2023-05-08 o godz. 15:39 ~Observer napisał(a): > Dlaczego nie sprzedajecie, przecież wielu twierdzi, że ma spaść do ok 2 zł? Tak przynajmniej myślą. Ja zbieram poniżej 2.92 zł. Jak ktoś chce sprzedać to dziś do 17:00 jest czas. W sumie to mógłbym wziąc i wyżej ale nie chce mi się logować. Chcecie sprzedać to nie ociągać się proszę :)
serio zwracasz uwagę, co kilku nowych groszołapów, których tu nigdy nie było napisali?
Tak sobie żartuję. Ale byłem ustawiony aby dziś klupić poniżej 2.92. Nie udało się jutro ustawię się wyżej. Nie chce spadać może będzie rosło :) Jo Ty dalej czekasz na 2.75 ?
Taka była akcja przez weekend w zasadzie przez 5 dni hejterow . Takiej liczby wpisów to ja tu nie widziałem od dawna. Hejt bankructwa spadki do 2 czy 1,8 straszenie etc