Właścicelu spółki: Raportuj, raportuj, raporuj! albo sobie akcje zostaw
Dawno, dawno temu w pewnej wiosce w Indiach pewien mężczyzna obwieścił, że będzie kupował małpy, płacąc po 10 dolarów za sztukę. Wieśniacy, widząc, że małp dookoła jest pod dostatkiem, wyruszyli do lasu, aby je łapać ....... Pod jego nieobecność asystent zaproponował wieśniakom: – Popatrzcie na tę ogromną klatkę i te wszystkie małpy, które zebrał. Sprzedam je wam po 35 dolarów, a gdy mężczyzna wróci z miasta, odsprzedacie mu je po 50 dolarów. ........
„Wieśniacy wydobyli wszystkie swoje oszczędności i wykupili wszystkie małpy. I nigdy więcej nie zobaczyli ani owego mężczyzny, ani jego asystenta, tylko wszędzie małpy”.
Dnia 2023-05-08 o godz. 13:16 ~Prezes napisał(a): > A tak na marginesie , wszystko z główką wporzadku , może trzeba udać się do jakiegoś specjalisty ??
Życie mnie nauczyło że z osłem się nie rozmawia , bo sprowadza Cię do swojego poziomu i pobiją doświadczeniem , wiec bez odbioru
Trzymam akcje i wierzę że że będzie na zielono
Dnia 2023-05-08 o godz. 14:57 ~Prezes napisał(a): > Życie mnie nauczyło że z osłem się nie rozmawia , bo sprowadza Cię do swojego poziomu i pobiją doświadczeniem , wiec bez odbioru > > Trzymam akcje i wierzę że że będzie na zielono
Ale mu ktoś przygadał kiedyś ..... życie go nauczyło
Całe zaangażowanie właścicieli spółki ogranicza się do kliknięcia KUP lub SPRZEDAJ akcji. Nieliczni są na WZA, pracują na to żeby "klikacze" mieli co sprzedać lub kupić. Gdy nie ma tych nielicznych zostają "klikacze" z akcjami i pretensjami dlaczego "NIKT" nic nie robi.
Wiec co tu wypisujesz od rana ? Skoro nie jesteś akcjonariuszem , nawet nie można kupić ?
Wiem że jest długa kolejka do lekarzy ale spróbuj. Gdy jesteś d...em najbardziej cierpi otoczenie , nie dręcz już nas , idź stąd !
Dnia 2023-05-09 o godz. 09:13 ~Prezes napisał(a): > Wiec co tu wypisujesz od rana ? Skoro nie jesteś akcjonariuszem , nawet nie można kupić ? > > Wiem że jest długa kolejka do lekarzy ale spróbuj. Gdy jesteś d...em najbardziej cierpi otoczenie , nie dręcz już nas , idź stąd !
Wiem że jest długa kolejka do lekarzy ale spróbuj......... nie korzystam wiec nie wiem.
Wiec co tu wypisujesz od rana ? - Nie chcę przeoczyć ruchów KNF i USC - liczę że nie wróci już nigdy do notowań ta spółka.
Hmm no właśnie widać po tym co piszesz że nie korzystasz a powinieneś, skoro spółka według Ciebie nie wróci już do notowań to spokojnie, nie musisz już od 9 rano być na forum i wypisywać swoje głupoty ... Nie schodzę już do twojego poziomu dyskusji... bez odbioru
P.s liczę na pozytywne rozstrzygnięcia, jeszcze będzie zielono
Dnia 2023-05-09 o godz. 10:03 ~Prezes napisał(a): > Hmm no właśnie widać po tym co piszesz że nie korzystasz a powinieneś, skoro spółka według Ciebie nie wróci już do notowań to spokojnie, nie musisz już od 9 rano być na forum i wypisywać swoje głupoty ... Nie schodzę już do twojego poziomu dyskusji... bez odbioru > > P.s liczę na pozytywne rozstrzygnięcia, jeszcze będzie zielono
Nie ogarniasz. Wmawianie ludziom kłamstw że Orlen zainteresowany itd. Ze za chwile wybicie powyżej 1PLN bo zarzad którego nie ma po cichu zbiera to byla świadowa manipulacja. Obserwowałem i czekalem na tego Orlena ale zdrowy rozsądek mowił - nie dotykaj bo to manipulacja tych co chcą wyjść z akcji. Nadal obserwuje i nic się nie potwiedziło dodatkowo zarząd się wypisał. To lepsze niż serial.
Tej a mam twoje wypociny powyciągać np na. Greenx jaka to miała być zwala ostatnio a skończyło na zero , taki mądry jesteś ? Jak coal sprzedawałem po 70 gr ? Pamiętasz ?