• Rozmowy Autor: ~ZAz [37.47.92.*]
    Takie mam luźne przemyślenia,o ostatniej wypowiedźlzi papieża Franciszka o rozmowach pokojowych w kuluarach , została w trybie oficjalnym zdementowana natychmiast przez wszystkie strony. Ja myślę że Franciszek jak zwykle powiedział za dużo i nie przemyślał ale ze jest to prawda.
  • Re: Rozmowy Autor: ~ZAz [37.47.92.*]
    https://www.polsatnews.pl/wiadomosc-amp/2023-05-02/papiez-o-misji-pokojowej-ws-ukrainy-kijow-odpowiada-nic-o-tym-nie-wiemy/
  • Re: Rozmowy Autor: ~e-tam [194.242.52.*]
    wierze tylko w informacje zdementowane!
  • Re: Rozmowy Autor: ~dede [91.239.197.*]
    Watykański sekretarz stanu kardynał Pietro Parolin oświadczył w środę, że misja Stolicy Apostolskiej w sprawie pokoju na Ukrainie będzie szła "naprzód". Pierwszy o tej misji powiedział papież Franciszek pod koniec kwietnia podczas rozmowy z dziennikarzami. Kardynał Parolin pytany o misję pokojową w czasie swej wizyty na Uniwersytecie Laterańskim w Rzymie oświadczył, że są nowości, ale - zastrzegł - "naturalnie na poziomie poufnym
  • Re: Rozmowy Autor: ~ZAz [31.61.242.*]
    I news z dziś, Samolot włoskich sił powietrznych wystartował o 7.45 z #Rzeszow i wiezie prezydenta Zełenskiego na spotkanie z premierem oraz prezydentem Włoch i z Papieżem Franciszkiem
[x]
KSGAGRO 2,16% 3,78 2025-09-15 16:45:38
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.