• A ja Wam mówię Autor: ~hwds [109.196.155.*]
    3 «Błogosławieni ubodzy w duchu3, albowiem do nich należy królestwo niebieskie.
    4 Błogosławieni, którzy się smucą, albowiem oni będą pocieszeni.
    5 Błogosławieni cisi, albowiem oni na własność posiądą ziemię.
    6 Błogosławieni, którzy łakną i pragną sprawiedliwości, albowiem oni będą nasyceni.
    7 Błogosławieni miłosierni, albowiem oni miłosierdzia dostąpią.
    8 Błogosławieni czystego serca, albowiem oni Boga oglądać będą.
    9 Błogosławieni, którzy wprowadzają pokój, albowiem oni będą nazwani synami Bożymi.
    10 Błogosławieni, którzy cierpią prześladowanie dla sprawiedliwości, albowiem do nich należy królestwo niebieskie.
    11 Błogosławieni jesteście, gdy [ludzie] wam urągają i prześladują was, i gdy z mego powodu mówią kłamliwie wszystko złe na was. 12 Cieszcie się i radujcie, albowiem wasza nagroda wielka jest w niebie. Tak bowiem prześladowali proroków4, którzy byli przed wami...

43 Słyszeliście, że powiedziano: Będziesz miłował swego bliźniego, a nieprzyjaciela swego będziesz nienawidził20. 44 A Ja wam powiadam: Miłujcie waszych nieprzyjaciół i módlcie się za tych, którzy was prześladują
  • Re: A ja Wam mówię Autor: ~KEMOT [80.55.158.*]
    MORALE AKCJONARIUSZY ELEKTRIMU JEST BARDZO WAŻNE .

NATOMIAST TRZEBA RÓWNIEŻ WRÓCIĆ DO KWESTI SERII POPTĘŻNYCH DEMONSTRACJI W WARSZAWIE PRZECIWKO ZŁODZIEJOWI SOLORZOWI .

PRZY POTĘŻNYM ZBLATOWANIU........... "NASZEGO " PAŃSTWA , PROKURATURY ZE ZŁODZIEJEM SOLORZEM

........SĄ ONE KONIECZNE .
  • wy już lepiej nic nie mówcie Autor: ~zirytowany [5.173.104.*]
    Bo jeszcze nigdy nic mądrego żeście niepowiedzieli.
    Jesteście niewiarygodni!!!
    A modły to odprawiaj w kościele, a nie na forum.
  • Re: wy już lepiej nic nie mówcie Autor: ~hwds [5.173.150.*]
    Za Ciebie też się pomodlę o rozumek.
  • Re: wy już lepiej nic nie mówcie Autor: ~ja [178.43.248.*]
    Modlą się o żebracy ,o kasę której nigdy nie zobaczą inie będą jej mieć .Reszta to ostra walka .
[x]
ELEKTRIM 0,98% 6,01 2008-01-10 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.