• Do Ciekawego Autor: ~Psychiatra [188.147.4.*]
    Jak będzie w przyszłym tygodniu 0.0325 to zrób mi przysługę i sprzedaj swoje parę akcji po kosztach i przestań nas męczyć opowiastkami jak to wisisz na haku.Chętnych na swoje akcje znajdziesz na pewno.
  • Re: Do Ciekawego Autor: ~Ania [46.134.105.*]
    Podpinam się pod ta prośbę
  • Re: Do Ciekawego Autor: ~Gamoń [83.28.215.*]
    Jestem za , bo strasznie go swędzi , tak jakby mu słomek w dope na wchodziło , chyba że siennik ma dziurawy -:)
  • Re: Do Ciekawego Autor: ~Ciekawy [89.151.36.*]
    Nie rozumiem o co wam chodzi. Oczywiście ze sprzedam ale nie spodziewam się ze taki kurs tutaj w najbliższym czasie będzie bo jakoś nie ma perspektyw oprócz bełkotu forumowiczów. Hillela bełkocze tutaj o 10 zł w wcześniej o współpracy z cd projekt albo 11bit i wam to nie przeszkadza ? Bo niby takie brednie są okej ? Nagle w niedziele ktoś zakłada wątek żeby się do mnie nie wiadomo po co przyczepić. Jestem tutaj kilka miesięcy zaglądając sobie co jakiś czas i nie kojarzę twojego nicku psychiatra ale spokojnie jak kurs będzie kiedyś na takim poziomie to napewno oddam akcje żeby inni mogli zostać milionerami tak jak oddał je prezes wybitnie perspektywicznej spółki.
  • Re: Do Ciekawego Autor: ~Psychiatra [46.204.97.*]
    Po co czekać dawaj pkc w poniedziałek i po bólu. Zaczyna się zapotrzebowanie na akcje wiec zostań dobrym samarytaninem a uszczesliwisz parę osob
  • Re: Do Ciekawego Autor: ~Hillela [94.101.29.*]
    Pytanie czy warto zbierać opinia
    Jak nie warto , sam pisałeś ,,Gumiś mówi 10 zł , to 10 zł - 0,0282 = 9.9718 zł
    to taniej niż kupon lotto -:)
  • Re: Do Ciekawego Autor: ~Hillela [94.101.29.*]
    Zawsze jest sztuką Niemiec ale zawsze można od dzieci kupić do 10 Zeta jeszcze długa droga do każdy może zdążyć
  • Re: Do Ciekawego Autor: ~Ciekawy [89.151.36.*]
    Skoro zapowiadasz takie wzrosty to po co mam sprzedawać po 0,0325 żeby wyjść na zero skoro według ciebie będzie więcej? Jak będzie więcej to zarobię skoro i tak od kilku miesięcy trzymam te akcje czysto spekulacyjnie. Dziwny się jakiś wydajesz. Zakładasz sobie wątek bezpośrednio do mnie żebym przestał narzekać i oddał akcje jak nawet mało co udzielam się na forum. To jakiś następny level łapania leszcza na akcje ze niby będzie powyżej 3 gr tutaj kiedyś ? O co ci wogole chodzi ? Ty jesteś psychiatra czy go potrzebujesz ? Ciekawa sprawa.
  • Re: Do Ciekawego Autor: ~Miodek [91.198.89.*]
    Jest coraz bliżej 3 groszy. Jak przebije, to i 5 groni można się spodziewać w niedługim czasie
  • Re: Do Ciekawego Autor: ~Hillela [94.101.17.*]
    Gumiś szaleje i powiada 10 Zeta
  • Re: Do Ciekawego Autor: ~Trend [37.225.54.*]
    Ciekawy po co kupiłeś te akcje bo Ci ktoś pisał o 10 złotych? Sam nie umiesz myśleć czy po prostu jesteś słupem który ma za zadanie obrzydzanie spółki przy tym kursie abyście odebrali resztki akcjii od zniecierpliwionych.
    To ja już przy 9,90 zł wyskakuję , nie chcę znowu pozostać na haku -:)
  • Re: Do Ciekawego Autor: ~Panwasziwladca [37.30.123.*]
    Po 9.9 to będą zapisy robic
    Nie kręć mi w głowie , bo znowu zostanę z akcjami -:)
  • Re: Do Ciekawego Autor: ~Trend [195.66.68.*]
    Heniek robi wszystkich w h. a popyt napiera o co tu chodzi? Przy 10 groszach ludzie co sprzedali po tej cenie będą skakać z okoen
[x]
APIS 0,00% 0,02 2025-09-26 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.