• Nie interesuje mnie obecna wycena akcji... Autor: ~Magda [5.173.132.*]
    Jeśli gra będzie sukcesem to trzymam cały pakiet akcji do uruchuchomienia tryby wieloosobowego. Nawet jeśli to potrwa dwa lata lub więcej. W międzyczasie będzie mnóstwo płatnych dodatków itp. Ta gra będzie kurą znosząca złote jajka. Nie mam zamiaru pozbywać się akcji. Zbyt duże ryzyko. Wiadomo one nie będą non stop rosły wykładniczo. Będą po drodze różne korekty. Wiem jednak, że to drugi Creepy Jare. Mam czas. Sprzedam za 400 i więcej. Ktoś kto gra pod premierę sprzedał lub sprzeda za 50, 60, 100 lub 120. Może zrobi jakieś kółka. Ja nie mam zamiaru ryzykować. Wiem co mam i trzymam cierpliwie.
  • Re: Nie interesuje mnie obecna wycena akcji... Autor: ~oldschool [178.43.154.*]
    Ale kogo to interesuje? Przekonujesz sama siebie?
    Nie pochwalam naganiania w żadną stronę, a właśnie to robisz. I tak samo wprowadzasz w błąd jak jimmy i spółka.
  • Re: Nie interesuje mnie obecna wycena akcji... Autor: ~Magda [5.173.132.*]
    Nie naganiam. Wyrażam swoją opinię. Taki mam plan i trzymam się tego. Widzę analogię do Green Hel i chę na tym zarobić. Nie mam nic przeciwko aby inni też dostrzegli taką szansę
  • Re: Nie interesuje mnie obecna wycena akcji... Autor: ~Sonda [185.239.72.*]
    Rozczaruje cie Madziu. Żaden Green Hell. Nie ta klasa. No i 50% oddają za friko
  • Re: Nie interesuje mnie obecna wycena akcji... Autor: ~jqn [83.8.106.*]
    Te, Pinokio. Nie 50% a 31%.
  • Re: Nie interesuje mnie obecna wycena akcji... Autor: ~Pear [188.47.123.*]
    w jaki blad, a co ona, biuro maklerskie? wyluzuj, co to za teksty o naganianiu, a do czego niby sluzy to forum,
    i to w najlepszej swojej formie (bo inne psoty na tym forum to najczesciej ekspresja problemow psychicznych ;> )?

dziewczyna daje swoja opinie, elegancko, kulturalnie, poparta argumentami, bez deblizmow i trollowania typu
    'skoki na 8' itd. jedyne co drazni to to uparte 'creepy jare', wtf, jaR, to taki dzban - jarre to gdzies w wiedzminie byl ;>

p.s. a ja nie pochwalam bledow w komunikacji po angielsku, ale ci nie marudze na watku ;p
  • Re: Nie interesuje mnie obecna wycena akcji... Autor: ~oldschool [178.43.154.*]
    A skąd cena 400? Powiem Ci, z czterech liter. Tak samo jak wypisywanie, że pasja zawsze się obroni.
    Ciekawe czy twórcy Model Builder się zgadzają?

Tu nie ma argumentów, żadnych. Skoki na 8 to to samo co skoki na 400, taka prawda.
    A sobie marudź gdzie chcesz, myślisz, że mnie to interesuje co masz do powiedzenia w sprawie jakieś angielskiego zdania które wrzuciłem? Musisz też mieć wesołą imprezą pod kopułą :-)
  • Re: Nie interesuje mnie obecna wycena akcji... Autor: ~Pear [188.47.123.*]
    te 400 mozna oszacowac na podstawie dcf, szacunkow sprzedazy, porownania do konkurencji z sektora,
    jak np 11b i jego kapitalizacji, itd, itp. padaly argumenty, byly obliczenia.

a co do eng - zapraszasz do wrzucania liczb i mowisz ze opowiedzialy historie, wtf.
    niezgrabnie - no ale nie musisz rozumiec, skoro widac ze nie rozumiesz, luz ;>
    A gdzie te porównania? Niech zgadnę, macie ale się nie podzielicie :-)
    Tak ale w moim wątku są liczby, potwierdzone jak wishlist czy followers.
    A wasze, bo już widzę, że jesteście jedną ekipą, to coś na zasadzie „będzie 400” bo tak wychodzi z mojego dcfa.
    U was dcf to dream cash flow :-)
  • Re: Nie interesuje mnie obecna wycena akcji... Autor: ~logic [5.173.233.*]
    Ta magda to taki sam nagon jak n21 tylko w druga strone, proste.
    Jak ja bym byl pewien ze akcje beda warte x10 to bym siedzial cicho i skupowal, a nie oglaszal na forum.
    Ona sama siebie pociesza i przekonuje, a obstawiam ze w rzeczywistosci juz czeka zeby to opchnąć…
  • Re: Nie interesuje mnie obecna wycena akcji... Autor: ~N21 [83.10.23.*]
    Starucha lubelska wprowadza ciągle w błąd.
    Przecież ona nie może się wygrzebać z 40 zł a bredzi o 10X tyle. To jest manipulacja psychologiczna i wiele mniej doświadczonych graczy się nabierze.

Będziecie ze staruchą czołgać się w mule. Jeszcze chwila cierpliwości.

Grafika Atari, Commodore 64 a fabuła no no, po 10 minutach człowiek ma ochotę pójść na drzemkę lub włączyć brazylijską telenowele (przynajmniej jest szansa na jakąś akcję). Tutaj będziecie przykręcać śrubki, przeciągać kable i podziwiać wtyczki. Bravo jak na 8 lat pracy. Taka grę robi się na 3 roku informatyki i zajmuje to całe 3 m-ce.

Oceny błyskawicznie sprowadzą wszystkich Marsjan na ziemię. To będzie tzw. twarde lądowanie.

Dlatego w przyszłym tygodniu zapraszam na skałkę. Będzie się działo. Tylko nie tratować się od razu PKC.

• (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [147.161.249.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [5.173.132.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Nie interesuje mnie obecna wycena akcji... Autor: ~Magda [5.173.132.*]
    Ja już mam tyle ile chciałam kupić. Zero wolnej kasy. Pierwsze zakupy w dniu premiery po 75-80(dokładnie nie pamiętam), potem dużo róznych transakcji. Średnią mam całkiem przyzwoitą. Taniej niż 400 nie oddam.
[x]
PYRAMID 5,94% 10,70 2025-12-11 15:20:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.