nie warto przekonywać spółdzielni, jak pisałem wcześniej oni są ufiksowani, kurs leci na dno, raport za rapotrem gorszy, jak prezesy pisały waloryzacja miała byc poczatkiem roku a jest połowa maja i cisza, kolejni ubrani po podbitce na 3 zl widzą ze wpadli po uszy , pewnie jakby zobaczyc co pisali dwa lata temu , kr, zakary, idolki, de czy inni jak to bedzie za dwa lata , gdzie to kurs nie bedzie a gdzie jest . Naprawde nie warto niech zostana na form sami ze spoba klepią sie po jajkach i pisza jak co jest cudowanie Na pewno sa sfrustrowani zachowaniem kuru przy panujacej hossie i niech to bedzie dla nich ,,nagrodą,, w oczeikwaniu no na waloryzacje czy farmy a juz nie powiem o fabryce .
Tak, tak trolluj dalej, może jeszcze ktoś się nabierze. No i ta sztuczna transakcja na koniec, żeby narysować świeczkę. Zejdzie niżej dokupię, mam kapitał, nie takie numery widziałem na bananie, przed właściwym wybiciem. Mirbud zszedł na 3,3 a dzisiaj prawie 9,0 no ale też trzeba było zrobić trzepanie dywanu. Żeby ktoś zarobił, ktoś musi stracić. Im mniej leszczy oddających ze stratami tym szybciej kurs wróci na swoją właściwą ścieżkę. Napisz jeszcze że nie powstanie pieczarkarnia w Grecji, kontrakt z Solino zostanie anulowany i parę tam innych bzdur, w które może ktoś jeszcze uwierzy. Na Arcticu jak chodził w okolicy 3-4 pisali podobnie, wystarczyło dwa lata cierpliwości i swoje wyciągnąłem. Ale nikogo nie naganiam na CPR, absolutnie nie.
o jakim trolowaniu piszesz? ty piszesz o swieczce podbitka do 3 i zjazd o takich swieczkach piszesz? jak tutaj czytam to te swieczki pojawiaja sie i pojawiaja a kurs nizej i nizej owszem urosl po pandemi , jak prawie wszystko , jak wy to mówicie tylko po samych zapowiedziach kurs poszybował , ale teraz plany sa weryfikowane i kurs jest tam gdzie jest przy rosnących giełdach tak jak mówiłem rozowa ze scianą , a jak złozyli najlepsza oferte na chyba 380 mln to tez byliscie pewni ze beda remonty, ze pojawia sie nowe zamowienia z pkp i nikt w to nie watpił, ze fabryka powstanie o czasie i takie tam, tego nie pamietacie albo nie chcecie pamietac wiem napiszecie to nie spółk ....., sprzedajcie, dokupimy . Nudy Zarabiajcie
a i jeszcze jedno ze zarzdzajacy pisza ze spodziwaja się waloryzacji początkiem roku i jak testie dwa watki zalozy jak to waloryzacja ma byc zaraz to jest super i uczicwe?
Sprzedaż Słonaw z tak dużą stratą była wymuszona trudną sytuacją finansową spółki, pożar na jakiś czas ugaszony, ale jeśli wkrótce nie ruszą z zapowiadanymi inwestycjami, nie zostanie tutaj wiele.
Trole widac ze jestescie etatowcami i nie macie do czynienia z prowadzeniem firmy, kalkulacji i kosztow zwiazanych z leasingami i kredytami, sprzedaz fabryki za taka kwote teraz nikt normalny nie rozpatruje jako straty, tylko Wy bo macie myslenie etatowca i uwazacie ze to jest argument przeciw :)))
O takim samym jak onegdaj na OTL, przez podobnych spadziowych trolli. Dokonano odpowiedniej restrukturyzacji aktywów, wpisano się w koniunkturę i spółka z bankruta urosła na championa. Różnica w przypadku CPR jest taka, że na tym etapie do bankructwa droga daleka dla CPR, więc nie pisz tutaj bzdur. Chcecie wyłudzić akcje, po wykręceniu kolejnego kółka, ja to rozumiem, ale róbcie to z większą finezją i polotem, bo KNF zbada takie transakcje jak ta na fixie.
Myślę, że KNF spółkę już od jakiegoś czasu ma na oku i niebawem wyjdą niezłe hece. Nikt nie mówi ile zafakturowali już za Solino, projekt trwa. Czy 2 wagony z 14-stu już są gotowe? Starzyło pieniędzy na śrut? Gdzie pozwolenie na budowę? Pompują przychody z GSMR-a, a na koniec wyjdzie strata. Brak jakiegokolwiek zarządzania. Cegielski tego nie nauczy.