Czekać jeszcze czy sprzedać i odrobić na czym innym??? Jak wiecie na czym mogę odrobić to podajcie kilka pomysłów bo władowałam pieniądze na kupno domu.. Błagam pomóżcie...
Bo strasznie się boję tych raportów za ten i ubiegły rok co mają być w tym nadchodzącym tygodniu a koledzy i koleżanki mnie jeszcze straszą i śmieją się a ja kupiłam bo ćwiczę fitness i myślałem że tu będzie z 10 zł szybko. Mam pecha.. A rodzina nawet o tym nie wie i chce zaczynać inwestycje. Pomóżcie mi. Co mnie podkusiła ta giełda... Nie wiem. Dzięki za odpowiedz z góry..
Jakoś mało pomocy od was.. Nikt nie ma pomosłu??? A wyniki już 8 maja i co ja biedna zrobię???? Jak dadzą 20 tys zł zysku??? Albo stratę to jeszcze gorzej..
Doradzanie wiążące się z ryzykiem inwestycyjnym może tylko osoba z papierkiem na to, samo w sobie jest karalne oraz roszczeniowe. Jakby ktoś to wiedział to sam by zarabiał mln.
Zapewne chodzi bieduli o pomoc bo rozpacza a tu niby forumowicze wszystko wiedzą i ciągle aktywni a w tym temacie znieczulica a wyniki pojutrze i d... Zimna... Baba wtopiła i została sama