• Uważajcie na JB Autor: ~zenek [31.182.253.*]
    jw. Koleś ma nawrót choroby umysłowej. Wypisuje jakieś brednie jakoby ktoś miał się martwić o jego drobniaki, belkocze coś na temat swojego niskiego ilorazu inteligencji i ma jakas schizofrenie! Jak widać spadki o ponad 90% na kursie serinusa i brak jakichkolwiek perspektyw dla spółki sprawiła iż kolejne osoby mają załamania nerwowe.. Jak spółka zostanie zdjęta przymusowo z giełdy i zostaną z nic nie wartymi akcjami to pewnie sprzedaż grubych sznurów mocno wzrośnie... JB to kolejny przykład obłąkanego pseudoinwestora podobnie jak TojToj.. liczyć to nie potrafi, kupił coś o czym nie pojęcia, a teraz modli się bo inwestując 10zl chce zostać w miesiąc milionerem...
  • Re: Uważajcie na JB Autor: ~Andrzej [178.183.64.*]
    Zenek mam wrażenie że to z Tobą coś nie bardzo. JB to widać, że gość z klasą a Ty to faktycznie coś jesteś nie bardzo. Nawet jak na trola spadkowego to jesteś mało rozgarnięty by nie powiedzieć więcej. JB się z Ciebie inteligentnie naśmiewa, bo cóż innego można zrobić jak się przeczyta Twoje wpisy. A jak już pisałeś o kozie z którą mieszkasz to zastanawiałem się czy z Tobą wszystko w porządku. Także widzę że JB ma nad Tobą pełną kontrolę i Ty widzę bardzo się obawiasz jego wpisów bo wiesz że przewyższa Cię intelektem o kilka poziomów. Takie jest moje zdanie. Pomijając fakt , że trole spadkowe tacy jak Ty to dla mnie zwykli oszuści tutaj jak i na większości spolek
  • Re: Uważajcie na JB Autor: ~ZenekzPIS [5.173.31.*]
    JB to jest tylko stary pe dał. Wszyscy na forum bankier.pl to wiedzą ponieważ pamiętają co tu pisał.
    Portal "Bankier.pl" służy do wymiany informacji i komentarzy na temat spółek notowanych na GPW a nie do publikacji swoich chorych preferencji z dewiacji.
    Chyba są jakieś portale gejo wskie, na których JB, tofik i OjOj mogą pisać o swojej chorobie.
  • Re: Uważajcie na JB Autor: ~Andrzej [178.183.64.*]
    Ależ Panie Zenku. Wszyscy pamiętamy jak Pan Panie Zenku pisał że mieszka z kozą. A co do JB to zawsze pisał mądrze i uprzejmie. Za nic nie mogłem jego IP połączyć z Waszymi opowieściami o homoseksualistach. Wszyscy wiedzą że to Wy napisaliście te głupoty. JB wielokrotnie pytał dlaczego tu piszecie jak nie macie akcji . Nigdy odpowiedzi nie otrzymał. My inwestorzy wiemy że Wy jesteście płatnymi Trolami bo kto normalny nie ma akcji i siedzi na Forum cały czas. Na wszystkich spółkach jest Wasza szajka i wszędzie kłamiecie i zwodzicie niedoświadczonych Inwestorów by akcje ich zdobyć. Jak pisałem wcześniej że trole spadkowe tacy jak Ty to dla mnie zwykli oszuści tutaj jak i na większości Spółek.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [85.193.228.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
[x]
SERINUS -1,29% 0,71 2025-05-19 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.