2.2. Zł tam zawita kurs i zostanie na bardzo długo będzie konsolidacja ogólnie kurs zeszmacony i spółka tak samo przez zabawy. inwestorzy pouciekali już po spółce zeszmacona niewiarygodna.Sypiacy pokazał kierunek,szkoda że znów tak na niskim poziomie ale nie ma co się kopać z koniem.a towar w rękach ulicy leszczy źle wróży..Ż? Życzę sukcesów inwestowaniu ale ja dziękuję napewno nie tutaj. Cbyba że ponizej 2 zł grubo bym się zastanawiał żeby się nie w..jebać na zamrożenie kapitału na tak długo w takim czymś gdzie brak zainteresowania zawsze był.A mogło coś ze spółki być.
Tu wogóle nie ma chętnych leszczy na ten badziew Wcale się nie dziwię że obroty zanikną całkowicie to myślę że wogóle koniec gry na tej spółce na długo wszyscy pouciekali kogo można by było posadzić na haku 2 zł całkiem realne
Haha pisze ta sama osoba pod różnym adresem IP i udaje że prowadzi dyskusje, OCZYWISCIE NA TEN SAM TEMAT. Wiecie co takie bzdury tylko zachęcają do dalszych zakupow im większy hejt tym więcej trzeba zbierać papieru .
Dokładnie tak myślę, alianz ma 1,9 mln akcji a oni piszą o fatalnej spółce
Marzy im się powrót do bazy. Zwykle to są osoby kt9re kupiły po 3,6 sprzedały właśnie teraz poniżej 2,9 i udają cwaniaczkow albo osoby ktore chcą zebrac więcej papieru I tyle w temacie. Wywołują strach bo giełda to emocje psychologia. Nic złego się nie wydarzyło w spółce po korekcie 22 %
Do tego jak było po 4 zł to co się takiego stało że spadło na 1,90 zł a teraz Stalprofil ma straty 80% rok w rok także odpowiedź sobie sam i odpowiedź sobie sam Dlaczego wtedy z 4zł spadło na 1,90 zł a było lepiej niż teraz i dlaczego teraz sypacz podbił sztucznie i wywalił mnoga papiera w ulicę na potężnych wolumenach w historii spółki
Kto wywalił może odpowiedź na to pytanie, bo funduszi
alianz dalej ma papier. Nie zjechał poniżej 5 % wiec przestań wymyślać historie które nie mają tutaj miejsca
A kto wysypał ? proste sternik.. Dalej cię nie będę oświecał.Dokładnie w obrocie jest tutaj oprócz Stalprofilu i Funduszy nawet tych co mają poniżej 5% progu... 4.300.miln.z kawałkiem papieru w rękach , teraz może część jest w ulicy Ulica nic nie zrobi
Dyskusja z tobą nie ma sensu, fundy siedzą jest norweski i alianz oraz większościowy pakiet stalprofil. Poczytaj sobie naganiaczu o umowie Ramowej z gaz system na kwotę 1,8 mld zł. Stalprofil izostal ferrum oraz Kolb nalezacy do Izostalu to monopolosci w tej branży:-)
Chłopie A ty widziałeś ogólnie ten arkusz tutaj jest po prostu przekozacki jak spółłeczka się zachowuje jakie rekordy obrotów tak jakby kot napłakał gorzej niż na NC .ty się módl żebyś z papieru wyszedł jeszcze trochę
Nie wiem o czym piszesz i nie wiem o czym mówisz ta sama osoba pisze i rozmawiam teraz właśnie z tobą Dla mnie to możesz kupować i robić z tym co chcesz.. Ja widzę to tak jak piszę właśnie teraz brak chętnych i sądząc po arkuszu i obrotach archiwalnych.