Dnia 2023-05-05 o godz. 18:58 mac41 napisał(a): > Gdyby zbudowali własną fabrykę i skutecznie uruchomili produkcję produktów sprzedawalnych, to byłaby taka szansa.
Chyba odwrotnie. Gdy będą mieli sprzedawalny na dużą skalę produkt to mogą zacząć myśleć o nowej fabryce Na razie mają już moce przerobowe na wytworzenie 40 tys. mkw. ogniw perowskitowych rocznie, ale nie produkują, bo produkt jest kiepski i nie ma na niego chętnych.
A skąd wiesz jaki jest produkt ? Jest informacja o zatrudnieniu jest informacja o wprowadzeniu kontroli jakosci linii produkcyjnej wygląda to na przygotowanie do uruchomienia fabryki. Gdyby perowskit nie miał przyszłości to specjaliści z kaliforni nie marnowali by czasu
Skoro produkt jest kiepski i jesteś tego pewny co to po co siedzisz na forum saule i co pare dni wypisujesz że produkt kiepski ? nie lepiej ci poszukać innej spółki a tak marnujesz swój czas
Tak, tak i dlatego od 2 lat ciągle tu piszesz i obrzydzasz Saule. Musiałbym mieć nierówno pod sufitem, by przez 2 lata pisać na forum spółki, której akcji nie posiadam i nie wierzę, że na niej zarobię.
Biorąc pod uwagę, że od roku spada, to faktycznie sprzedałeś z zyskiem. A przy małych jednodniowych wybiciach, na obrotach, które tu są to, może jakieś kilkaset złotych zarobiłeś.
I jak ja sprzedaję coś z zyskiem to nie siedzę dalej na forum danej spółki, tylko przechodzę na inną, na której mam szansę zarobić.
Pisałem to już kilka razy, ale powtórzę raz jeszcze: fakt, że trolle spadkowe czy opłacone osoby siedzę na forum i obrzydzają spółkę do 2 lat, utwierdza mnie w przekonaniu, że tu kiedyś będzie MEGA wybicie i kurs poleci w kosmos.
AMA nie jest ważne, ile zarobiłem, bo przy tych obrotach to tylko Mistrzowskie może zarabiać miliony. Ważne, że jestem na plusie. Jeżeli wierzysz w spółkę, która od początku oszukuje to Twoja sprawa. Przykład: w 2022 roku planowali sprzedać 3 mln cenówek przy możliwościach produkcyjnych 40 tys. sztuk rocznie (ręczny montaż).
Żeby sprzedać taka cenowke trzeba wystąpić o certyfikat CE czego nigdy nie uczyniono. Zbliża się czas kiedy będzie można gonić dodruk i wtedy może zaczną się bardziej starać z tymi newsami. Powinni dać ogłoszenie, że zatrudnią dobrego pisarza S/F. Nie ma co się przekonywać. AMA wie swoje, ty czy ja swoje a jak będzie czas pokaże.
Ale dlaczego wymagasz aby inni myśleli i robili to co ty? Piszesz o spółce no i ok. Ale po co wchodzisz w jakieś ocenianie osób które mają inne zdanie? I wymyślasz do tego historie co oni zrobią a czego robić nie powinni bo Ty byś nie zrobił. Ty raz wymyślasz historie o ludziach co na spółkę patrzą sceptycznie a innym razem zastanawiasz się nad pozwem przeciw saule jeśli nie spelni twoich oczekiwań. Czekaj cierpliwie ba swoje 100 czy 500, wklejaj linki o czymkolwiek Ale nie opowiadaj nam co zrobił banan albo co zrobi czeski bo to jest zwyczajnie śmieszne. Może Amazonce odpisz
Nie rowno masz oskarżając nas beż zanego uzasadnienia nie odpisujesz żeby obronić swoje oskarżenia jesteś tak słaby i pokazałeś że piszesz coś nawet nie przekalkulujac życzę Ci żebyś przegrał tu wszystkie swoje pieniądze w sumie już przegrywasz mam nadzieję że ta spółka będzie powoli spadać a Ty dalej będziesz wierzyć oskarżać i nie potrafiąc tego uzasadnić aż wkoncu wyląduje ta spółka na dnie będę się cieszył z twojego nieszczęścia jak z niczego innego będziesz miał nauczkę ślepcu!
Dlaczego kategorie źle czy dobrze? Pisze co uważa. I jasne, że tak. Nie widziałeś nigdy ze ktoś kto stracił kupę hajsu pisze źle o jakiejś spółce? Piszesz ze giełda dla cierpliwych.... No nie zgodzę się. Także mnóstwo cierpliwych zaliczyło plecy. Giełda a już szczególnie ten NC jest głównie dla cwaniaków, znajomych królika. Oni zarabiają zawsze ale do tego aby zarobić potrzebują maluczkich. A z maluczkimi jest tak, że czasem im się uda ale stawiałbym, że większość traci.