• Budowa fabryki Autor: ~Abc [37.248.213.*]
    To co za 2 lata kurs 30?
  • Re: Budowa fabryki Autor: ~Zdzichu [194.28.35.*]
    Co tak skromnie? Ja obstawiam 90...................gr.

My tu sobie gadu gadu a cenówki właśnie obchodziły 2 urodziny a za 2 tyg. drugie urodziny będzie miała fabrika!
  • Re: Budowa fabryki Autor: mac41 [5.184.100.*]
    Gdyby zbudowali własną fabrykę i skutecznie uruchomili produkcję produktów sprzedawalnych, to byłaby taka szansa.
  • Re: Budowa fabryki Autor: ~czeskipodarunek [83.22.70.*]
    Dnia 2023-05-05 o godz. 18:58 mac41 napisał(a):
    > Gdyby zbudowali własną fabrykę i skutecznie uruchomili produkcję produktów sprzedawalnych, to byłaby taka szansa.

Chyba odwrotnie. Gdy będą mieli sprzedawalny na dużą skalę produkt to mogą zacząć myśleć o nowej fabryce Na razie mają już moce przerobowe na wytworzenie 40 tys. mkw. ogniw perowskitowych rocznie, ale nie produkują, bo produkt jest kiepski i nie ma na niego chętnych.
  • Re: Budowa fabryki Autor: ~mark [188.33.224.*]
    A skąd wiesz jaki jest produkt ? Jest informacja o zatrudnieniu jest informacja o wprowadzeniu kontroli jakosci linii produkcyjnej wygląda to na przygotowanie do uruchomienia fabryki. Gdyby perowskit nie miał przyszłości to specjaliści z kaliforni nie marnowali by czasu
  • Re: Budowa fabryki Autor: ~Jupiiii [46.204.108.*]
    Od 2 lat są ogłoszenia Świeżaku
  • Re: Budowa fabryki Autor: ~mark [188.33.224.*]
    od 30 stycznia 2023
    Wcześniej też były ogłoszenia o zatrudnieniu. Produkt kiepski, bo Skanska już parę lat testuje panel perowskitowy od Saule i nić z tego nie wynika.
  • Re: Budowa fabryki Autor: ~Kris [94.254.164.*]
    Skoro produkt jest kiepski i jesteś tego pewny co to po co siedzisz na forum saule i co pare dni wypisujesz że produkt kiepski ? nie lepiej ci poszukać innej spółki a tak marnujesz swój czas
  • Re: Budowa fabryki Autor: ~AMA [79.184.52.*]
    Zobaczysz Kris - jak się obkupią to zaczną pisać jaka to jest świetlana przyszłość przed Saule, albo całkiem przestaną pisać jak np. Bananowy.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [79.184.52.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: ~Amazonka [46.204.96.*]
    Ama obroń oskarżenia miej chociaż trochę godności
    Piszę, bo być może następny AMA nie da się nabrać na kosztowne opowieści "Bogini", JC i DZ.
    Tak, tak i dlatego od 2 lat ciągle tu piszesz i obrzydzasz Saule.
    Musiałbym mieć nierówno pod sufitem, by przez 2 lata pisać na forum spółki, której akcji nie posiadam i nie wierzę, że na niej zarobię.

Akcje posiadałem i sprzedałem z zyskiem, bo zorientowałem się, że jest to balon spekulacyjny od JC i DZ
    Biorąc pod uwagę, że od roku spada, to faktycznie sprzedałeś z zyskiem.
    A przy małych jednodniowych wybiciach, na obrotach, które tu są to, może jakieś kilkaset złotych zarobiłeś.

I jak ja sprzedaję coś z zyskiem to nie siedzę dalej na forum danej spółki, tylko przechodzę na inną, na której mam szansę zarobić.

Pisałem to już kilka razy, ale powtórzę raz jeszcze: fakt, że trolle spadkowe czy opłacone osoby siedzę na forum i obrzydzają spółkę do 2 lat, utwierdza mnie w przekonaniu, że tu kiedyś będzie MEGA wybicie i kurs poleci w kosmos.

AMA nie jest ważne, ile zarobiłem, bo przy tych obrotach to tylko Mistrzowskie może zarabiać miliony. Ważne, że jestem na plusie. Jeżeli wierzysz w spółkę, która od początku oszukuje to Twoja sprawa. Przykład: w 2022 roku planowali sprzedać 3 mln cenówek przy możliwościach produkcyjnych 40 tys. sztuk rocznie (ręczny montaż).
  • Re: Budowa fabryki Autor: ~Dc [178.43.135.*]
    Żeby sprzedać taka cenowke trzeba wystąpić o certyfikat CE czego nigdy nie uczyniono. Zbliża się czas kiedy będzie można gonić dodruk i wtedy może zaczną się bardziej starać z tymi newsami. Powinni dać ogłoszenie, że zatrudnią dobrego pisarza S/F. Nie ma co się przekonywać. AMA wie swoje, ty czy ja swoje a jak będzie czas pokaże.
    Ale dlaczego wymagasz aby inni myśleli i robili to co ty? Piszesz o spółce no i ok. Ale po co wchodzisz w jakieś ocenianie osób które mają inne zdanie? I wymyślasz do tego historie co oni zrobią a czego robić nie powinni bo Ty byś nie zrobił. Ty raz wymyślasz historie o ludziach co na spółkę patrzą sceptycznie a innym razem zastanawiasz się nad pozwem przeciw saule jeśli nie spelni twoich oczekiwań. Czekaj cierpliwie ba swoje 100 czy 500, wklejaj linki o czymkolwiek Ale nie opowiadaj nam co zrobił banan albo co zrobi czeski bo to jest zwyczajnie śmieszne. Może Amazonce odpisz
  • Re: Budowa fabryki Autor: ~Amazonka [46.204.96.*]
    Nie rowno masz oskarżając nas beż zanego uzasadnienia nie odpisujesz żeby obronić swoje oskarżenia jesteś tak słaby i pokazałeś że piszesz coś nawet nie przekalkulujac życzę Ci żebyś przegrał tu wszystkie swoje pieniądze w sumie już przegrywasz mam nadzieję że ta spółka będzie powoli spadać a Ty dalej będziesz wierzyć oskarżać i nie potrafiąc tego uzasadnić aż wkoncu wyląduje ta spółka na dnie będę się cieszył z twojego nieszczęścia jak z niczego innego będziesz miał nauczkę ślepcu!
  • Re: Budowa fabryki Autor: ~Mistrzowskie [5.173.156.*]
    A czy normalny pisze źle o spółce kupując jej akcje?
    Retoryczne pytanie
    Dlaczego kategorie źle czy dobrze? Pisze co uważa. I jasne, że tak. Nie widziałeś nigdy ze ktoś kto stracił kupę hajsu pisze źle o jakiejś spółce? Piszesz ze giełda dla cierpliwych.... No nie zgodzę się. Także mnóstwo cierpliwych zaliczyło plecy. Giełda a już szczególnie ten NC jest głównie dla cwaniaków, znajomych królika. Oni zarabiają zawsze ale do tego aby zarobić potrzebują maluczkich. A z maluczkimi jest tak, że czasem im się uda ale stawiałbym, że większość traci.
  • Re: Budowa fabryki Autor: ~Amazonka [46.204.109.*]
    A kto mówi że ja je kupiłem?czemu znów bronisz ama adwokacie?
  • Re: Budowa fabryki Autor: ~Kris [94.254.164.*]
    Cieżko będzie wrócic nawet na 7 zl
    Chyba ze orlen złoży zamówienie na cenówki
[x]
SAULETECH 0,00% 1,35 2025-06-03 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.