• Straszak... Autor: ~GrubyMario [83.10.36.*]
    Nie dajcie sobie odebrać akcji przed wynikami i przed początkiem znaczących umów, oni i tak zarobią grube miliony na tej inwestycji.
  • Re: Straszak... Autor: ~ghost [31.61.187.*]
    Ktoś chce wywalić kolejny wielki pakiet 20k więc to raczej nie straszak. Tu może być rzeź po wynikach...
  • Re: Straszak... Autor: ~Wizjatv [5.173.9.*]
    Wygląda na grubą ewakuację.
    Cierpliwie wywala póki co ale jak sypnie pkc to będzie niezła lawina
  • Re: Straszak... Autor: ~Zorro [89.231.90.*]
    Pogadali se? To do budy przy głupy. Ktoś sprzedaje, ktoś kupuje, jak to na giełdzie.
    Rozumiem że jesteś ubrany w papier, ale nie udawaj ślepego. Ktoś od dłuższego czasu wali w rynek pakietami wartymi ponad 100k zł każdy. Więc raczej nie jest to jakaś płotka tylko gruba ryba. Jak ktoś wywala takie ilości to nie dlatego że ma złe przeczucie, ale złe informacje.
  • Re: Straszak... Autor: ~WizjaTV [88.156.209.*]
    Zobaczymy co się będzie działo przed raportem, ale wygląda to na sztuczną podbitkę celem wysypania pakietu.
  • Re: Straszak... Autor: ~Gosc [94.254.166.*]
    Według mnie wyglada to na trzymanie kursu żeby nie odleciał bo jak odleci 10 będzie mało. Czekamy ba umowę
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [89.231.90.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Straszak... Autor: ~Taktak [31.61.181.*]
    A za to z drugiej strony te grube pakiety ktoś kupuje a kurs ciągle powyżej 6 zł. To chcesz nam powiedzieć że mimo tych grubych pakietów nie możemy zejść na stałe poniżej 5 zł? Nie trolluj tak bo ci nie wychodzi
  • Re: Straszak... Autor: ~36711 [5.173.29.*]
    Jak dla mnie wygląda to na dalszą akumulację a nie dystrybucję ale wszystko okaże się już w przyszłym tygodniu. Póki co brak infa o nowych umowach więc warto byłoby przynajmniej wykazać sporą gotówkę w najbliższym raporcie. Jeśli faktycznie były to umowy o "znaczącym" charakterze to uwzględniając wskazany przez Prezesa harmonogram przelewów, w raporcie za I kw powinny się już znaleźć poważne wpływy.
  • Re: Straszak... Autor: ~Opala [85.221.140.*]
    Od kilkunastu dni ktoś wystawia na sprzedaż pakiety po 15-20 tyś, ale to nic nie znaczy. Pamietam rok temu jak kurs był po 2.8- 3 to też duża podaż była i momentami kurs dochodził do 2.3 zł. To były piękne czasy, bo wtedy dużo z tego ja zbierałem.
  • Re: Straszak... Autor: ~gandalf [195.242.139.*]
    Obroty wskazują na to że ciśnienie rośnie. Myślę że w końcu bujnie porzadnie kursem i to niedługo. Pytanie w którą stronę...
  • Re: Straszak... Autor: ~Zorro [89.231.90.*]
    Jak ktoś kupił po 1-3 zlote to nic dziwnego że sprzedaje, dużo wyciągnął. Ale ktoś też pakiety po 10.000-15.000 wciąga na raz bo widzi że perspektywy tu świetne i też sprzeda z zyskiem 300-600%
  • Re: Straszak... Autor: ~WizjaTV [88.156.209.*]
    W długiej perspektywie może być powyżej 10, ale wydaje mi się, że lecimy w kierunku 5 zł. Może się mylę, ale chyba lepiej sprzedąc po 6 i odkupić po 5.
  • Re: Straszak... Autor: ~WilkzWS [5.173.248.*]
    Oj, żartowniś z Ciebie...
    Oj, żartowniś:)
[x]
SUNTECH -1,90% 1,55 2026-05-29 15:13:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.