Pierwszy etap mojej taktyki to kupowanie możliwie tanio (przynajmniej tak mi się wydaje :) Właśnie dobrałem i mam jeszcze zamiar kupić więcej. Jestem ustawiony . Następny etap to okres oczekiwania :) Nie wiem jak długi. Narazie jestem ładnie ciepło ubrany a do jesieni daleko.
Nie dotyka się takich spółek Patrz historyczne obroty,wykres-tutaj nigdy nie było obrotów tu ZAWSZE po małych wzrostach masz z dystrybucję..ogolnie od 8 zł w dół z podbitkami na wysyp śmieći
Co prawda to prawda tutaj Czy spółka wykazałaby miliard zł zysków czy miliard zł strat to i tak by to nie wpłynęło pozytywnie na kurs to i tak by był manipulowany w jedną czy w drugą stronę to w każdej chwili może być 1 zł jak i 5 zł także Odpowiedzcie sobie sami...... dlatego tu brak chętnych na takie spółki a poważny inwestor tu nie zainwestuje a dymać będą najdrobniejszą ulice....od lat..
Do przemyślenia na przyszłość
Jeśli "gruby" manipuluje kursem i on z czasem będzie chciał zarobić. Trzeba kupić tanio poczekać aż gruby chce zarobić i sprzedać razem z nim. Kwestia tylko jak trafić i kupić tanio. Nie zawsze się udaje. Tu też trochę zbyt wcześnie się wyrwałem ale teraz dobieram więcej i mam nadzieję, że już nie spadnie. Póżniej to już tylko czekanie na kasiorę :)