Tu było już 28 złotych i tam zamierzamy , tylko trochę cierpliwości . Główny Akcjonariusz posiada ponad 10 %, bynajmniej nie po to by stracić. Wszędzie dookoła ,Czechy, Niemcy, Holandia , Francja ,Stany , luzują przepisy dotyczące marihuany ,u nas też to nastąpi .W parlamencie europejskim trwają prace nad liberyzacją przepisów dotyczących konopnych . Jeszcze chwila i obecna cena będzie tylko wspomnieniem
Jakie bzdury ?
Popatrz jakimi produktami tu handlują bo nie widzę?
Strona wypas produkty mega patrzę tu obiektywnie ... nic nie robią tylko obiecują..a ty czarujesz razem z nimi .
Moja jedna wyplata i mam dużo psieru... tylko po co kupować padake ... śmiecia niechce i nie będę chciał... 28 zł wydmucha jak pisze kolega .. wiec skończ buczeć bo nie pomoże to nic
Tam było bo była gruba manipulacja. Jest nawet dochodzenie. Poza tym przypomni nam ile było kapitalizacji przy 28zl. Grubo ponad 100mln . Za co? Za wydmuszkę bez aktywów, bez działalności operacyjnej.
Zrobili pompke z groszy na złotówki by złapać jak najwięcej leszcza pod emisję. Leszcz się obkupił powyżej 10zl czy 5zl a tu emisja po 70gr i trzeba uśredniac. Dwie pieczenie na jednym ogniu. Wydmuszka dostała kasę na działalność z czego już wszystko przejedzone a druga uradowany leszcz który uśrednił i później pisał że poniżej 70gr nie spadnie.
Takie boroki jak ty brały pk 5zl później uśrednily a tu okolice 50gr xD
A stawiam że przy tej pompie ekipa znajomego królika wiedziała co będzie i brała po 20 czy 30gr choć nie wiem czy nie niżej. Pozniej oddali to Tobie po 5zeta xD
Mija już sporo czasu a tu ciągle jedyne przychody to z nieruchomości. A dzisiaj rezygnacja Kicińskiego. Pewnie się wysypał i papa