Kiepsko to wygląda a na tle LPP to już całkiem . Ale to jest celowa zagrywka aby sfrustrować akcjonariat dobić optymistów . Nie namawiam na kupno ani sprzedaż niech każdy robi co uważa .
Przecież pisałem że powiesili na hakach spółdzielnie i wielonika knif/azatem/matti/ghost_men po 5,80 i teraz prezes sypie akcjami im hehe niech łykają teraz mają taniej buhaha pisałem nikt akcji nie kupi żaden Inwestor poważny bo raport lipa był a działania prezia nie podobają się nikomu !
Średnia sprzedaży im wychodzi kiepska z mojej obserwacji wynika że najwięcej się akcji obróciło w granicach 5.20 , a 5.40 przez kilka tyg . Tak że marna to dystrybucja . Bo spadać niżej nie chce a kibiców na spadki namnożyło się sporo . Jak się odwroci to zostaną na peronie .
Łykaj wisielcu ubrany po 5,80 zł z spółdzielni - azatem/matti/knif/srati/ghost_men i setka twoich wcieleń hahaha bo kurs co raz niżej hahaha ubranka cisną co hahaha niebawem oddasz po 3 zł nam akcje haha
Póki co to ty wyjesz wisielcu azatem/matti/knif/srati/ghost_men na 5,80 zł na haku hahaha a o 10 zł możesz sobie pomarzyć haha oddasz niebawem po 3 zł haha
. Jutro sie spotka podaż z popytem i się wyjaśni bo to już są takie poziomy że będzie walka . W najgorszym scenariuszu do jesieni akumulacja potrwa i szansa aby już posiadać naprawdę konkretny pakiet akcji . Pozdrawiam dlugodystansowcow
Tak, pełna zgoda, niestety raport za 4 kwartał był bardzo słaby, wręcz dziwnie słaby. Do czasu aż nie będzie jakichś naprawdę dobrych informacji typu dywidenda czy świetny raport np za 2 kwartał bo 1 wiadomo będzie słaby to konsolidacja między 4 a 5 zł. Tak to widzę. Była szansa przełamania ale niestety nic z tego nie wyszło i teraz czeka nas niebywała kaszana.
Jeszcze popytu nie skreślam dopóki 5 zł się broni . Ktoś ewidentnie wysypał akcje i zrobił fałszywe wybicie . Ale czy nie zostanie na peronie to się okaże niebawem . Za duże ryzyko jak dla mnie pozbywać się takiego papieru . Dla porównania w roku debiutu na GPW mieli ponad 100 sklepów i nic . Teraz grubo ponad 200 , w sieci sprzedają ponad 20 procent . magazyn , OG które są warte ponad 100 , nie mają kredytów a wręcz sami pożyczają . Tutaj tylko brać a nie sprzedawać trzeba .
Przecież pisałem uciekać z tej wydmuszki prezesa który kupił sobie akcje i pewnie teraz sypali znajomi bo wiedzieli że raport jest lipa .Zobaczymy czy będzie info o wysypaniu się kogoś !Póki co ktoś sypie akcjami cały czas i to są fakty teraz zobaczymy kto czy prezes czy fundusz który tutaj jest jeszcze .Najbliższe dni to ujawnia ..... współczuć tylko spółdzielni i naiwnym co pali ze raport super i co się powiesili na hakach po 5.80 zł .Raport był do bani i tyle w temacie stąd sypanie akcjami podbili wcześniej i sypia teraz ......ja nie tyka czekam znacznie niżej na nich i czekam na info kto sypie i dopiero pomyślimy co robić czy kupić niżej czy nie .
Przecież pisałem o tym że raport był lipą za 4 Q wyniki tragedia stąd sypanie akcjami bo pokazali wyniki tragiczne i to w najlepszym kwartale ! A leszczyna i spółdzielnia azatem/matti/sratii/knif /ghost_men ubrana po 5,8zł wyła że raport super hehehe
I jak tam obrona 5,30 ? buhahaha :))) pisałem ubrali spółdzielnie i wielonika azatem/matti/sratii/knif/ghost_men/f-b i setke jego wcieleń na haku po 5,80 zł i wyje w norze teraz hahaha :))) a tak wył przy 2 zł a teraz powiesiliśmy go na haku po 5,80 zł hahaha :)) leży i kwiczy z spółdzielnia ale spokojnie odda niebawem nam po 3 zł hahaha :))) mamy sporo czasu poczekamy na nich sobie niech teraz kwicza z bólu :)
Widać że szanse są . Ale muszę przyznać że tutaj ktoś nieźle pogrywa . Bardzo dziwne sprzedaje , ale się przeliczył bo nikt się nie chciał przyłączyć do tej sprzedaży . I mieli rację spółka na to nie zasługuje aby miała nurkować poniżej 5 zł