• Moich nie dostaniecie Autor: ~mkvl [31.60.11.*]
    Choćbyście jeszcze dziesięciu durniów na forum zatrudnili.
  • Re: Moich nie dostaniecie Autor: ~mkvl [31.60.49.*]
    widzę czterech już macie
  • Re: Moich nie dostaniecie Autor: ~Muminek [176.102.90.*]
    Dnia 2023-05-04 o godz. 17:54 ~mkvl napisał(a):
    > widzę czterech już macie

Faktem jest, że od momentu, gdy sprawa sądowa dotycząca pozytywnych ustaleń restrukturyzacyjnych dobiegła końca znaleźli się nagle "klikacze" minusów lub plusów (w zależności od treści postów), którzy starają się od tego czasu obrzydzić spółkę. Można to zobaczyć w niektórych z ostatnich wątków :-)

Moich akcji też nie odbiorą. Zresztą ciut jeszcze dobrałem mimo, że mam wystarczająco dużo.

A nawet gdyby tak wyszło, że straci się wszystko, to mi nie będzie szkoda. Faktem jest, że to spółka wysokiego ryzyka. Jednak w mojej opinii fakty powoli zaczynają świadczyć o tym, że będzie tu pozytywnie a kurs może być dużo wyżej.

I ten mój post też będzie miał duużo minusów. A to akurat dobrze będzie świadczyć :-)
  • Re: Moich nie dostaniecie Autor: ~Tato [46.205.213.*]
    Ja tak samo mam w planach ale mnie tylko denerwuje to że aż tyle akcji ma moja kochana Nikolcia...
  • Re: Moich nie dostaniecie Autor: ~mkvl [89.230.17.*]
    ... i jest 10 łapek w dół pod moim wpisem, pięknie, to bardzo dobrze wróży :) przy 20PLN oddam Wam pierwszy tysiąc.
  • Re: Moich nie dostaniecie Autor: ~Hahahahaha [164.127.246.*]
    Szkoda że 10 to ja naklikalem hahahahahhah tu jest zerowe zainteresowanie ale ty ślepo wierzysz w cuda na kiju z niczego nie wynikające podniety ze spółki co w konsolidacji ma ile 100 mln długu daj spokój hahahahajhaha
  • Re: Moich nie dostaniecie Autor: ~Hahahahaha [164.127.246.*]
    Dziecko dostało akcje bo co do mamusi puka komornik, czy wyszło że mamusie puka kto inny i tatuś się obraził i trzeba dzielić co nie podzielone hahahahahaha ciekawe hahahahaha
  • Re: Moich nie dostaniecie Autor: ~Inwestor [188.146.248.*]
    Po pierwsze, jakie 100 mln długów
    Po drugie, zakończyło się postępowanie restrukturyzacyjne
    Po trzecie, większość długów ma zostać zamienione na wyemitowane akcje w cenie ok 5,5 zł (cena podana w oficjalnym info)
    Po czwarte, Spółka będzie po emisji i przydziale akcji wierzycielom "czysta" po stronie zobowiązań.
    Po piąte, przestań bełkotać. Jaki nick taki poziom aktywności na forum. W twoim przypadku nawet nie " zerowy". Bijesz o sufit dna.
  • Re: Moich nie dostaniecie Autor: ~Janek [31.0.58.*]
    On to wszystko doskonale wie . Szkoda takiemu czemuś wogole odpowiadać . Mnie interesuje czy 15 go w raporcie będzie coś interesującego od prezesa . A tak wogole to co niektórzy są chyba już zirytowani ze nie mogą odebrać nam za pol darmo akcji . Ja swoich nie oddam tak dla zasady .
  • Re: Moich nie dostaniecie Autor: ~Janek [31.0.58.*]
    A najlepszy numer z tymi akcjami za długi jest taki ze obejmie ich większa cześć Rubicone sp z o.o , ta która doprowadziła IDH prawie do upadłości . A przypominam ze tam udziały ma nowy prezes i to nie małe oraz samo Idh ( może łaskawie coś o tym napiszą 15 go ) . Także trochę cierpliwości jeszcze arkusz pusty .
[x]
IDH 3,42% 2,42 2025-10-09 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.