• Czas na samodzielność Autor: ~BMX [185.243.125.*]
    Chyba już czas abyście moi drodzy stali się samodzielni w myśleniu i decyzjach. Nie potrzebujecie do tego różnych zachęt, fajerwerków czy wsparcia...
    Dlatego proponuję samodzielne myślenie zwłaszcza w tej chwili. Co prawda od lipca prawdopodobnie PL ustawowo zapomni o covidzie, ale ta spółka nie jest typową covidoeka. Fakt wykorzystała szansę rynkową związana z pandemią w ostatnim czasie ale bmx ma inne l, większe aspiracje i możliwości niż testy na cov19.
    Dlatego osobiście trzymam akcje już parę lat pomimo iż już raz się wyprzedalem z świetnym jak dla mnie zyskiem. Wróciłem szybko aby nie zaprzepaścić kolejnej szansy od BMX. W mojej ocenie kwestia czasu jak uderzymy na ok 40. Co później ? Rynek i determinacja zarządu pokaże.
    Trzymam i nie pękam o tą spółkę
  • Re: Czas na samodzielność Autor: ~Animator [31.61.180.*]
    A co tu pękać, brak zadluzenia, sporo cashu, większość inwestycji na ukończeniu.
    Sporo szans na wielu obszarach.
    Ryzyko przy obecnej wycenie marginalne.
  • Re: Czas na samodzielność Autor: ~kobi [88.156.133.*]
    Financial Times też to dostrzegł w zestawieniu bodajże 500 najszybciej rozwijających się firm w Europie. Ja jeszcze czekam na zmianę władzy w PL i przywrócenie finansowania przez państwo in vitro. To będzie dodatkowy sztos
[x]
BIOMAXIMA 0,00% 12,85 2025-10-17 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.