• Co na to KNF? Autor: ~Chwilaprawdy [31.61.242.*]
    Grudzień wielkie zapowiedzi, pierdyliard czatów, śmichy chichy, płatni naganiacze na forach jak gotvinsanity, a potem morda w kubeł i cisza.
  • Re: Co na to KNF? Autor: ~Omar [217.44.240.*]
    Kupiłeś już? Czy czekasz na dalsze spadki? Bo rozumiem że twoje zaangażowanie nie jest bezinteresowne .
  • Re: Co na to KNF? Autor: ~Chwilaprawdy [31.61.242.*]
    Dnia 2023-05-02 o godz. 15:23 ~Omar napisał(a):
    > Kupiłeś już? Czy czekasz na dalsze spadki? Bo rozumiem że twoje zaangażowanie nie jest bezinteresowne .

A ty rozumiem, że ścierając flegmę z twarzy patrzysz w niebo i mówisz : "ale dziś pada "
    I po co ta agresja? Każdy średnio ogarnięty forumowicz wie że jesteś płatnym trolem którego zadaniem na dziś jest obrzydzenie spółki. Chciałem tylko wiedzieć czy robisz to w swoim imieniu czy też jesteś popychadłem jakiegoś grubszego podmiotu?
  • Re: Co na to KNF? Autor: ~Zorro [89.231.90.*]
    Olać przy głupa. Odkupi po 100 w tym roku jeszcze.
  • Re: Co na to KNF? Autor: ~Chwilaprawdy [31.61.246.*]
    Dnia 2023-05-02 o godz. 16:04 ~Zorro napisał(a):
    > Olać przy głupa. Odkupi po 100 w tym roku jeszcze.

O proszę, kolejny 2man. Lala do załatwiania potrzeb zbiorowej zabawy grubasa i jego znajomków. hehehehehe
  • Re: Co na to KNF? Autor: ~Chwilaprawdy [31.61.246.*]
    Dnia 2023-05-02 o godz. 15:43 ~Omar napisał(a):
    > I po co ta agresja? Każdy średnio ogarnięty forumowicz wie że jesteś płatnym trolem którego zadaniem na dziś jest obrzydzenie spółki. Chciałem tylko wiedzieć czy robisz to w swoim imieniu czy też jesteś popychadłem jakiegoś grubszego podmiotu?

Gdzie tu widzisz agresję , amebko kochana? Jedynym popychadłem jesteś ty. Jesteś taką zabawką rudego grubaska i jego funfli. hehehehehehe
    Twój wpis mówi wszystko, ten sam styl powielany na wielu spółkach. Farma troli jak nic.
[x]
BIGCHEESE -0,30% 13,46 2025-10-03 15:35:13
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.