• test 3zl nieuchronny.? Autor: ~krzys91 [89.64.44.*]
    jw
  • Re: test 3zl nieuchronny.? Autor: ~krzys91 [89.64.44.*]
    jeszcze dzis
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [190.103.176.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: test 3zl nieuchronny.? Autor: sandman76 [89.151.43.*]
    Dnia 2023-05-03 o godz. 23:12 ~widlak napisał(a):
    >
    > Inwestowanie w akcje spółki COALENERGY może okazać się atrakcyjną opcją dla osób poszukujących potencjalnego wzrostu wartości akcji. W związku z możliwością nieoczekiwanej kontrofensywy ukraińskiej, COALENERGY może dynamicznie zyskać na wartości. W ciągu ostatnich dni obserwujemy gromadzenie akcji tej spółki przez inwestorów, co świadczy o przekonaniu co do jej przyszłego wzrostu. Gdy tylko pojawi się jasny sygnał kontrofensywy, wartość akcji COALENERGY może gwałtownie wzrosnąć. W miarę zbliżania się do potężnej kontrofensywy, akcje COALENERGY będą coraz bardziej popularne na rynku, co może przynieść satysfakcjonujące zyski dla inwestorów. Nie przegap tej okazji i rozważ zakup akcji COALENERGY już dziś!

kolego
    byłem na CLE jeszcze przy kursie 0,6 ( ostatni zakup przed wybiciem brałem za 80gr - znajdź sobie moje wpisy, gdy niejaki Znany Analityk przekonywał że nie przekroczy 1 zł). Spólkę znam na wskroś ( mieliśmy na disco nawet kontakt z sekretarką odpowiedzialną na kontakt z inwestorami ). Swoje na spółce zarobiłem ( pozdrowienia dla Egzekutora ) i mam do niej sentyment, bo to był mój strzał życia.

Ale nie wpadłbym na to, żeby w dzisiejszych czasach na tak spekulacyjny papier naganiać na forum takim jak IZOSTAL. Napisz że jesteś zapakowany i liczysz na to że ktoś ci podbije kurs, bo jedynym Twoim argumentem jest kontrofensywa Ukrainy.

A wiesz w ogóle gdzie CLE ma swoje kopalnie? I ile z nich pracuje, ile jest zalanych i pod czują kontrolą są te tereny?
[x]
IZOSTAL -1,38% 2,85 2025-09-12 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.