Trzymam długoterminowo. Interesuje mnie sukces trybu co-op. Wtedy realizuję zyski. Wierzę, że w granicach 400PLN. Kapitalizacja w granicach 500-600mln to nic aż tak odległego. Jest to bardzo realne i prawdopodobne. Dodatkowo jeśli E. Musk napisze, że zagrał lub ma zamiar zagrać w O.M to kurs przez tydzień się nie otworzy. Jeśli zrobi jeden wpis to przy jego zasięgach setki tysięcy kupi tę grę z czystej ciekawości. Wiem, że w Pyramid wiele rzeczy mogłoby wyglądać inaczej - lepiej ale ich zespół i Wyszyński to grupa pasjonatów i bardziej komputerowych/kosmicznych geek'ów, a nie przedsiębiorców liczących zyski, skupiających się na cyferkach czy na marketingu. Wolę takich ludzi niż sam bezduszny marketing. Za pasją pójdzie jakość, sława, społeczność fanów i kasa. Jestem spokojna. Czekam cierpliwie. Pieniądze płyną do cierpliwych. Poniżej 400PLN nie oddam. Tutaj będzie drugi Creepy Jare.
swietnie powiedziane, Magda :) pasja + kompetencje = LT sukces podziele sie swoimi przemysleniami w podobnym tonie, z innej dekady na gamedev: (nick sprzed lat)
Cieszę się, że ktoś myśli podobnie do mnie. Wiele osób albo nie jest w stanie sobie wyobrazić milionów sprzedanych kopii i kursu x10 lub x20 albo zdają sobie sprawę z tego doskonale ale traktują mnie jako naganaiczkę lub wariatkę bo nie zdążyli jeszcze zebrać z rynku od wystraszonych tyle ile chcieliby. Tutaj jest dramatycznie niski freefloat. Jeśli będzie sukces to w jeden dzień może być 160pln, a potem kierunek taki jak mówię od roku czy dwóch lat.