• Tak to jest ?!!! Autor: ~Bb [83.7.70.*]
    Byle cisza i to długa a tu nagle ! Ni stąd ni zowąd ! Coraz większe zainteresowanie i definitywnie ! Czy piszących na + czy na - !!! I dobrze czas rozhuśtać tom łajbę .
  • Re: Tak to jest ?!!! Autor: ~wpissdu [87.207.113.*]
    Jedynie co tu można rozbujać to własne jaja
  • Re: Tak to jest ?!!! Autor: ~Bb [83.7.70.*]
    To odpowiedz na pytanie po co tu się udzielasz tak intensywnie?!, jak nie widzisz perspektyw ? Oczywiście bezinteresownie z troski o innych ? Na nie jednej spółce się wypowiadasz i cię do parteru sprowadzaja .twój cel 1 obrzydzić odkupić taniej !!! Idź tam jaki masz Nik tam bedzesz zadowolony !
  • Re: Tak to jest ?!!! Autor: ~Fanknf [188.147.72.*]
    A ty co się tak rzucasz jak wesz na grzebienie. Prawda jest taka ze jeszcze minimum rok wisi cie na hakach bo ten skup tez mocno niepewny.Jak jesteś taki pewny to kupuj po 32 gr
  • Re: Tak to jest ?!!! Autor: ~Prorok [188.147.100.*]
    A Która spółka JC dala zarobić drobnym?Ale Knf juz się połapać o co w rym chodzi i jak dowali kary to się nie pobierają prezesi z holdingu JC.
  • Re: Tak to jest ?!!! Autor: ~Bb [83.7.70.*]
    Naucz się czytać ze zrozumieniem !!! I po prostu jak mi się coś nie podoba to nie kupuje ! I idę do innego sklepu na zakupy ! A nie tak jak Wpissdu pisze neguje nie kupi to po co tu się udziela ?jak nie ma ochoty schrupać cukierka ?! Tylko jak się odkupi w akcjie ?! sytuacja się obróci .to bedze ćwierkał inaczej ! Tanio kupić drożej sprzedać ! Bo to matka Teresa troszcząca się o innych raczej nie jest !!! Ale ok karzdy ma swuj rozum !
  • Re: Tak to jest ?!!! Autor: ~Zenek [37.30.96.*]
    Po co ma brać teraz po tej cenie jak skup za rok może będzie może nie .do tego czasu zbija cenę na 20 gr to sobie dokupi.
  • Re: Tak to jest ?!!! Autor: ~wpisssdu [87.207.113.*]
    Po 28gr mage kupić wiec śmiało dawać w dół.
  • Re: Tak to jest ?!!! Autor: ~Bb [5.184.195.*]
    Ale widzisz tu potwierdziłeś ze jednak chcesz kupić !!! A na innych niektórych wpisach wypisujesz co innego ! Po co moja teza się sprawdza co do ciebie ! Obrzydzić i odkupić taniej ! A druga sprawa mało kto ci oda po 0.28 a co dopiero mazać o 0.20 . W ff jest tylko 11% resztę ma spółka . Czas pokarze
  • Re: Tak to jest ?!!! Autor: ~wpisssdu [87.207.113.*]
    Co mam obrzydzac jak tego nikt nie tyka?Lokowanie kasy w spółkę która jest w hibernacji kilka lat i będzie jeszcze minimum rok to duże ryzyko. Ja je wyceniam na 28 gr.
[x]
ADVERTIGO -7,69% 0,24 2025-09-19 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.