Sugeruję dać sobie spokój z jakąkolwiek interakcję z niektórymi mało inteligentnymi osobnikami na tym forum, nie dokarmiajcie trolli, niech sami ze sobą prowadzą dialog, ten sam poziom rozmowy. Raport 4 na 5, a szczerze nie było jeszcze takiej sytuacji, żeby kurs ostro po raporcie wystrzelił, ale tez nie było takiej sytuacji, ze po raporcie jest tak duże bagno umysłowe na forum.
Może więc to czyta hipoteza, ale może teraz będzie inaczej i kurs we wtorek łagodnie podskoczy do góry. Pozdrawiam i życzę udanej majówki, pogoda podobna ma nas miło zaskoczyć.
Może w końcu trochę krytycznego myślenia... Jakim ja trolem jestem? bo nie bujam w obłokach? Bo wyniki są złe i ktoś ośmielił się to napisać?
A napisz mi jaka będzie dynamika tych wzrostów w tym roku... Już nic nie napiszesz bo wiesz że szykuje się sporo czerwieni w tych słupkach ... Ciekawe czy dynamika przychodów prezesa też spadnie...
gościu jak te wyniki są złe wg. ciebie, to coś mi się zdaje, że tyś się chyba dawno nie mył!!! wzrost zysków netto z 10 mln na 30 mln!!! - to jest tragedia? wzrost zysku na 1 akcję z 2,46 na 6,79 także? nie chce mi się z tobą gadać XD
Ręce opadają....
bez jakiegokolwiek zaskakującego kontraktu , będzie tu marazm kolejny rok .. bo jak spadną przychody to wycena tej spółki wcale nie jest niska ... Teraz masz 6 zł zysku na akcję, a po tym półroczu jak spadną przychody w będzie ile? A spadną bo nowy budynek dalej nie oddany i nic nie produkuje. Napisz mi o przyszłości ... Takiej realnej ..
I tyle w temacie
Tak z ciekawości zapytam: Gdzie jest naganiacz akcjonariusz/spokojny, który na ReadGene powiesił wielu na hakach pisząc bzdety o funduszach, KSO itp. a od ponad tygodnia spakował się i już go tam nie ma? Dlaczego on pisze tylko w dni powszednie? Ktoś coś wie?