• Newsletter już jest Autor: ~Invest [185.48.129.*]
    Chociaż nie powiedziałbym, że jest tam zbyt dużo informacji.
  • Re: Newsletter już jest Autor: ~Invest [185.48.129.*]
    Ale lepsze to niż cisza
  • Re: Newsletter już jest Autor: ~Gracz [31.60.98.*]
    Znaczy, że gry się robią, że szybciej Aztec, że Mms na xbox max w czerwcu.
  • Re: Newsletter już jest Autor: ~Przemo [193.28.84.*]
    MMS na Xbox, prace max do czerwca. Nim zrobią certyfikacje itd + to w jakim tempie idzie to ciekawe czy gra wgl w tym roku na Xboxa wyjdzie..
  • Re: Newsletter już jest Autor: ~Przemo [193.28.84.*]
    Marzec:
    "Ambitny plan jakim jest uczestnictwo w kolejnym "Festiwalu Steam Next 2023" (festiwalu dem na Steam). Naszym planem jest prezentacja dwóch tytułów Aztecs The Last Sun oraz Rally Mechanic Simulator."

Kwiecień:
    "Z tygodnia na tydzień projekty
    nabierają ciekawego kształtu, lepszego wyglądu, lepszej grywalności... a w naszej ocenie to "Aztekom" najbliżej do dema publicznego."
    _____

Nie wiem czy przesadzam, ale trochę odbieram to jak powolne wycofywanie się z dem obu tytułów na steam fest.
    Przynajmniej mi zabrakło jakiegoś potwierdzenia, że nadal jest to cel o czy jest on realny.
  • Re: Newsletter już jest Autor: ~Gracz [31.60.98.*]
    Jeżeli tak będzie, czyli dema nie będą zaprezentowane to oznaczać będzie, że gry są daleko daleko przed premierą czyli w tym roku zapomnijmy i pewnie w przyszłym też, no bo skoro z raportów wynika coś, zarząd obiecuje wyniki w tym roku a gry jak nie było tak nie ma, to nie będzie jej pewnie też w przyszłym roku, ale to pesymistyczny obraz tej spółki. Ja tam nadal wierzę w słowa Prezesa, że w tym roku będą premiery i będą dochody, co znaczy, że to będą gry a nie dema i prologi.
  • Re: Newsletter już jest Autor: ~Invest [185.48.129.*]
    Dowiemy się za miesiąc czy wyjdą dema w czerwcu, ale rzeczywiście to zdjęcie Aztec wygląda lepiej niż prezentowali kilka miesięcy temu. Od dema do pełnej wersji już nie jest taka daleka droga, gdy już mają przygotowana funkcjonalność i wszystkie Assety.
[x]
P2CHILL -1,72% 2,28 2026-05-15 16:48:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.