Zapowiada się dramatycznie. Chociaż po obejrzeniu trailera wcale mnie to nie dziwi. Gierka odbyła podróż w czasie. Z 2000 do 2023 :)) Grafika level beginner.
Na IGN zaledwie 18k odsłon, a inna krajowa gra ledwo weszła na IGN i już 80k odsłon. Mocno mnie to martwi, że przy tylu subskrybentach IGN nawet się ludziom nie chce na to spojrzeć.
Ja nie kombinuję, bo siedzę na akcjach prawie od debiutu. Natomiast martwi mnie zbyt mało odsłon na tak potężnym narzędziu. Ale skoro Giants .... Oki, czekamy.
Na kilka dni przed to będą już skoki PKC, aby nie zostać po premierze z makulaturą na długie lata. Bo wszyscy, już wiedzą, że ta lubelska wesoła ferajna ma cykl produkcyjny liczony w od 8 do 10 latach dla przecietnego symulatora, którego 2 programistow 11B czy Farm51 robi w 3 tygodnie.
Tak czy inaczej zapowiada się kupa śmiechu.
Noo Wyszyński zaznaczał, że mają sporo planów marketingowych. Kasa z emisji i z KS po części pójdzie na to, także czekamy i miejmy nadzieję, że na finishu nie zawiedzie. Myślę że Kostowski go tam dobrze pokieruje w razie w
Tak, tak - chodziło mi o proporcje poprzez kogos z odpowiednim zasięgiem. Gdyby tego nie zrobili, patrząc jaka była reakcja kilka miesięcy temu, po jednym filmiku, to byłby to strzał w kolano. I jeszcze jedno - jqn, co z promocja poprzez Asusa?
Ja bym chciał zobaczyć te akcje marketingowe na jakie zebrali kasę z ostatniej emisji. Skoro ich nie ma to znaczy że są pewni sukcesu gry OM i nie przepalają kasy. Zresztą po premierze DFH uważałem, że zwrot kosztów będzie trudny do zrealizowania, a spokojnie osiągnęli zwrot kosztów. Mars to fajny temat - może być grubo, ale cienko też może być. Czekamy na tryb kooperacji. To będzie przełom dla gry.