• Tragedia Autor: ~Ksysio [5.173.206.*]
    Przypomnijcie mi wieczni zachwalacze pana prezesa nieudacznika ile spółka miała zysku po pierwszym półroczu? Czyli w drugiej części roku praktycznie nic nie zarobili. Spółka jednego kontraktu z MZ. Kurs nigdy 30 zł nie przejdzie. Trzy lata tu siedzicie i zakłamujecię rzeczywistość "inwestorzy"
  • Re: Tragedia Autor: ~Marcin [109.196.51.*]
    Mała Emi to ty?
  • Re: Tragedia Autor: ~Drukarz [31.60.227.*]
    Gość kłamie? Ile jeszcze będziesz czekał na zwrot z inwestycji? 2-3 lata
  • Re: Tragedia Autor: ~Ksysio [5.173.206.*]
    Nie ważne ile łapek w dół byście trolle dali, prawda boli, kurs i obroty od trzech lat mówią wszystko...
    Zerowe zainteresowanie spółka...
  • Re: Tragedia Autor: ~BMXup [5.173.96.*]
    Jak mnie spółka nie interesuje to nawet o jej forum nie myślę, więc jak jest z Tobą?
  • Re: Tragedia Autor: ~ksysiototythebilu [194.177.28.*]
    zapisz się do AA 0,5główku!!!!
  • Re: Tragedia Autor: ~Prezes [194.177.28.*]
    Dnia 2023-04-29 o godz. 08:52 ~Ksysio napisał(a):
    > Przypomnijcie mi wieczni zachwalacze pana prezesa nieudacznika ile spółka miała zysku po pierwszym półroczu? Czyli w drugiej części roku praktycznie nic nie zarobili. Spółka jednego kontraktu z MZ. Kurs nigdy 30 zł nie przejdzie. Trzy lata tu siedzicie i zakłamujecię rzeczywistość "inwestorzy"

Facet który zarządza firmą wartą miliony jest dla Ciebie nieudacznikiem a Ty wisisz od 3 lat masz stratę być może 70-80% i nie jesteś nieudacznikiem? Jak to się ma do rzeczywistości? Może czas spojrzeć prawdzie w oczy?
    Poczytaj czasem raporty i potem się produkuj.
    I wiecznie to samo, obrażanie ludzi którzy mówią prawdę... Wiem że to boli a wy trolle prezesa już raczej nikogo nie naciągnięcie na tego trupa, skoro nawet prezes dał się podejść i pisze na bankierze to dużo mówi co to za spółka...
  • Re: Tragedia Autor: ~Bolo [188.33.225.*]
    IP 5.173.206 zgłoszony do KNF,GPW ,dość szkalowania BMX,za pomówienia jest odpowiedzialność karna(prawnicy BMX już w poniedziałek do pracy się biorą)
    I następny troll...
[x]
BIOMAXIMA 1,09% 11,14 2026-05-18 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.