• Piracik piracik Autor: ~Krzychu [46.134.103.*]
    Miała być beemka a będzie stary fiacik. Hahahaha !
  • Re: Piracik piracik Autor: ~Krzysiu [62.197.152.*]
    Juz jest GLE a bedzie w 4q 2024r skromnie mowiac apartament na Zlotej44,wszystko w swoim czasie .
    Idzie planowo a nawet ponad plan . Super watek bo teraz bedzie latwiej podbijac....
    Jeszcze miesiac i juz nie bedzie argumentow zeby zle pisac o spolce po wynikach za 1q ,a moze jakas niespodzianka do wynikow:)
    Milego weekndu nagony:)
  • Re: Piracik piracik Autor: ~Ja [86.63.90.*]
    To ile kolego tych akcji masz? Osobiście wierzę w spółkę i nie spodziewałem się aż tak dobrego scenariusza, przetrwałem zeszłoroczne zejście, dobrałem ładnie , siedzę już tutaj kilka lat i chyba w końcu będziemy startować. Dziwią mnie tylko te symboliczne zakupy zarządu, sam jeden mam więcej tego papieru niż oni razem
  • JA Autor: ~piracik33 [62.197.152.*]
    O ilosciach nie rozmawiamy ale duzo, w pazdzierniku skupowalem codzienie przez dwa tygodnie . (wszystko jest na forum)Mam 96% w tym papierze a siedze od 12z i troszke kupilem po 10 (wszystko na forum).
    Co do zakupu akcji przez zarzad to mam odmienne zdanie, ale nie bede tego pisal na forum, Obserwujemy jak zbierany jest gorliwie papier i dlaczego. Czeka nas naprawde bardzo ciekawy rok na tym papierze. A zaczynamyy juz za nie caly miesiac ,a pozniej 3Q ....:)
    Dla tych co wnikliwie czytali CALY raport nic nie czeba wyjasniac.
    Milego wypoczynku:)
  • Re: JA Autor: ~sanderos [31.6.159.*]
    to co piracik33 mówisz że jutro poniżej 17 dokupimy, niech sypacze dalej sypią to jutro znowu dobieramy, niech tam dalej spada powinno być w spółce z kwartału na kwartał coraz lepiej ,,ryzyk fizyk';
  • Re: JA Autor: ~sanderos [31.6.159.*]
    to co piracik33 mówisz że jutro poniżej 17 dokupimy, niech sypacze dalej sypią to jutro znowu dobieramy, niech tam dalej spada powinno być w spółce z kwartału na kwartał coraz lepiej ,,ryzyk fizyk';
[x]
MEDICALG -0,17% 29,55 2026-05-21 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.