• Do raportu sekta Autor: ~Niki [37.30.127.*]
    I co K….wa powiecie całej rzeszy leszczy??? Zdziwko??? Żenada piratów, maliniakow, bez- mózgów yto itp…. Myśleć
  • Re: Do raportu sekta Autor: ~Dociebieleszczu [17.248.248.*]
    a gdzie był kurs kilka tygodni temu - a gdzie jest teraz ty ośla łączko nik-utracjuszu buaahhhaahahaha
  • Re: Do raportu sekta Autor: ~Dociebieleszczu [172.225.188.*]
    Zaraz MDG wystrzeli jak rakieta na pohybel nikiemu i reszcie patatajstwa
  • Re: Do raportu sekta Autor: sandman76 [89.151.43.*]
    Dnia 2023-04-28 o godz. 21:06 ~Niki napisał(a):
    > I co K….wa powiecie całej rzeszy leszczy??? Zdziwko??? Żenada piratów, maliniakow, bez- mózgów yto itp…. Myśleć

wymagasz tego od anonimowych czytelnikow tutejszego forum....a Ty myślisz?
  • To nie jest Niki nie to IP Autor: ~Piracik33 [185.246.208.*]
    Ale manipulators odpowiem tak. Nikt oprocz twoich kolegow za burka Sanderosa ,zenka i IXI nie pisal ze bedzie 100zl w tym roku to raz . A dwa ty chyba nie odrozniasz raportow hahahahhaa.
    Co moglo byc dobrego w raporcie za 2022 ktory byl nieciekawu dla spolki.
    Juz czlowieczku ciezko wam bedzie wyciagnac akcje po taniosci....
  • Re: To nie jest Niki nie to IP Autor: ~Marcin [188.146.204.*]
    Sama prawda. Już niebawem będziecie ciekawie…
  • Re: To nie jest Niki nie to IP Autor: ~mdg [31.61.252.*]
    Dokładnie, lista bzdur i kłamstw możliwych do upublicznienia na forum Bankiera istotnie się kurczy :)

Ciekawe który z nich sprzedawał mi akcje MDG po 5, 6 i 7 zł
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [190.103.176.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Do raportu sekta Autor: ~cezgol [188.47.99.*]
    Sandman przerabialiśmy już CLE :) a tu takie słabe naganianie… Kontrofensywa? Jasne, tak samo pewna, jak atak rakietowy na „kijowski reżim”. Chociaż nie, bardziej prawdopodobny wg mnie jest scenariusz drugi. Wtedy cle wróci poniżej 1 zł…?
    Dnia 2023-05-03 o godz. 23:08 ~cezgol napisał(a):
    > Sandman przerabialiśmy już CLE :) a tu takie słabe naganianie… Kontrofensywa? Jasne, tak samo pewna, jak atak rakietowy na „kijowski reżim”. Chociaż nie, bardziej prawdopodobny wg mnie jest scenariusz drugi. Wtedy cle wróci poniżej 1 zł…?

cezgol, ano przerablaliśmy - jeszcze za czasów Egzekutora. No i najlepsza grupa na disco :)
    Miałem średnią 0,65 a ostatni zakup przed rajdem ktoś mi wrzucił za 80gr - poszło na ponad 4 zł ( choć ja już wywaliłem nieco wcześniej). Co więcej - nigdy nie zarobiłem na żadnych akcjach tyle co na CLE - więc wspominam te czasy bardzo miło.

Dziś nie mam akcji CLE - ale życze powodzenia. Zdecydowanie potencjał widzę w MDG, ale bez zbędnych nerwowych ruchów.
    Niech reszta się tłucze między sobą.
  • Re: Do raportu sekta Autor: ~Niki [145.14.241.*]
    Wasz świat gpw zaczyna się i kończy na forum bankiera:) pozdrawiam leszczyne
    Dnia 2023-05-08 o godz. 18:29 ~Niki napisał(a):
    > Wasz świat gpw zaczyna się i kończy na forum bankiera:) pozdrawiam leszczyne

a sam wlasnie napisałeś że tu jesteś hehehe

oj dzieciaki dzieciaki....
  • Re: Do raportu sekta Autor: ~Niki [37.30.125.*]
    Ja tu pisze dla żartu, punktuje leszcze bo jeszcze nie wiedza ze są leszczami. Patrz na takiego piracika jak się wczuwa w forum. Widzi tu jakieś fundy rozgrywające swoje interesy:)) to jest właśnie dziecinada forumowa
  • Re: Do raportu sekta Autor: ~Yto [148.252.128.*]
    Jedyna dziecinada na tym forum jesteś ty i nikt więcej pamiętaj że kiedyś napisałeś leszczy że nikt już tego powyżej 12zl kupować nie będzie leszczu i trollu. Produkujesz się tu codziennie,a miałeś to sprzedawać po 15zl wiejski pachołku osła
  • Re: Do raportu sekta Autor: ~Where [212.244.241.*]
    Where is loser niki?
  • Re: Do raportu sekta Autor: ~TezNaHaku [37.30.122.*]
    A ja podziwiam Piracika. Jego zapał i chęć obnażania głupoty trolli. I uważam, że w bardzo wielu przypadkach ma racje i dobrze uświadamia akcjonariat jak próbujecie manipulować swoimi wpisami. Pozdro Piracik33
    Kolejny o manipulacji… forum nie ma absolutnie żadnego wpływu na kurs. Zero. Wbijcie to sobie leszcze do głowy
  • Re: Do raportu sekta Autor: ~Antoni_Kosiba [83.5.141.*]
    Na kurs nie, ale na leszczy tak (po to jest)
  • Re: Do raportu sekta Autor: ~xd [31.6.159.*]
    lać syfa na 17 niech leszcze w panice oddają towar zbytnio przewartościowany
  • Re: Do raportu sekta Autor: ~Tomek [37.30.96.*]
    A czy ktoś z Was jeszcze pamięta że w styczniu oddano społce 3mln. dolarów podatku?
    Przecież to dodatkowo 12 baniek do raportu za 1 kwartał..
    Raport powinien być Ok, ale jakoś póki co rozgrywany nie jest. Dużo czasu nie zostało. Oby fundy nie wykorzystały tego do wysiadki, jak już raz zrobili. To będzie sygnał do ucieczki definitywnie. Są inne grane spółki, na mdg się świat nie kończy. Wtedy piracik obkupi się za pare zlociszy i zabierze je do piachu
  • Niki Autor: ~Piracik33 [149.34.242.*]
    Ty juz coraz wieksze glupoty piszesz....boze nie wiedzialem ze mozna tak nisko spasc:):):)
    Nie ukrywam ze sprawia mi to niebywala satysfakcje, czytajac jak jak sie staczasz:)
    Raport bedzie ok ale fundy beda wychodzic:) w sumie to naturalness ze fundy wychchodza ze zdrowych rozwojowych spolek z dobrymi raportami buhahahhahajaja . Jak kupie apartament na Zlotej 44 z perlki to sobie Niki napisze na scianie w salonie....
  • Re: Niki Autor: ~Chonorjestciobcy [89.64.39.*]
    Można nisko upaść ty powinieneś wiedzieć to najlepiej,
  • Ip 89.64.39 Autor: ~Piracik33 [149.34.242.*]
    Nastepny geniusz od rozprawek .buhahahha
    Napisz prosze znow takie dzielo jak ostatnio. W koncu bedziesz mial racje bo tym razem to wszyscy liczymy na dobre wynikinza 1q a.nie jak probowales wmowic za 2022r. Jednym slowem jestescie nieudolna i niedoksztalcona ekipa pisarzy.fundowych. :) ale widze ze solidarity jajnikow z Nikim macie:)
  • Re: Niki Autor: ~Niki [145.14.241.*]
    Dobre:)) nic dodać nic ująć
  • Re: Niki Autor: ~Niki [145.14.241.*]
    Mistrzu piraciku, a ten fund co już wyszedł to wyszedł czy nam się tylko wydaje ze wyszedł?? I to po jakich info? I co powiesz?? Znafco? Jesteś na forum naganiaczem nr 1, zapamiętać leszcze
  • Re: Niki Autor: ~Medical [5.173.102.*]
    Kierunek 30zł
  • Re: Niki Autor: ~Niki [46.205.140.*]
    Póki co konsola, ale technicznie wygląd dobrze. Potrzebne dobre info, nie tylko wyniki ale coś extra. Tylko to pchnie kurs na 30
  • Re: Do raportu sekta Autor: ~xd [31.6.159.*]
    Dnia 2023-05-15 o godz. 13:54 ~Tomek napisał(a):
    > A czy ktoś z Was jeszcze pamięta że w styczniu oddano społce 3mln. dolarów podatku?
    > Przecież to dodatkowo 12 baniek do raportu za 1 kwartał..

za 1 kwartał może być nawet strata bo firma generuje koszty a zanim się rozkręci to może potrwać, te 3 mln USD szybko w stanach się rozejdzie, tyle tam kosztuje ładny domek dla rodziny.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [145.14.241.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
[x]
MEDICALG -1,33% 29,60 2026-05-19 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.