• Zmiana zarządu Autor: ~Silver [185.253.166.*]
    Jeżeli część akcjonariuszy ma dość Henia i kupiła legalnie akcje na giełdzie i chce wspólnie i w porozumieniu go odwołać to ma takie prawo a nie wiem czy wiecie ale Henio zarabia znacznie więcej niż prezydent Polski więc kandydatów o znacznie wyższych kwalifikacjach niż on jest wielu. Po za tym jakie prywatne przedsiębiorstwo Henia skoro ma 5% udziałów ta firma jest własnością drobnych akcjonariuszy którzy zainwestowali swój kapitał po to by zarabiać. Wszystko jest przygotowane nawet nowy produkt do sprzedaży na eksport jedyna przeszkoda to nieudolny dbający o własne interesy a nie akcjonariuszy zarząd.
  • Re: Zmiana zarządu Autor: ~Rudy [37.47.123.*]
    Podaj nazwę kancelarii żebym mógł się osobiście skontaktować w przeciwnym wypadku idę zgłosić na policję podejrzenie o popełnieniu przez ciebie cyberprzestępstwa Art. 268 (bezprawne uzyskanie informacji) Oszuście!!
  • Re: Zmiana zarządu Autor: ~Ciekawy [89.151.36.*]
    Jak jak już pojawiają się tego typu wpisy to trzeba liczyć się z tym ze będzie zawieszenie notowan. Pamietam podobna sytuacje kiedyś na krezusie. Tam tez prezes ptaszek wyprzedał akcje i zniknął. I tez były wpisy typu odwołanie zarządu i zbieranie akcjonariuszy do odwołania prezesa którego i tak już nie było. Spadek kursu z 12 na 2,5 gr musi cos znaczyć i na 100 procent nic pozytywnego. Ciekawe kiedy trupy z szafy zaczną wypadać.
  • Re: Zmiana zarządu Autor: ~Silver [185.253.166.*]
    Wreszcie ciekawy piszesz ciekawie rozumujesz logiczne lecz działasz nielogicznie jest oczywiste że Henio ograł akcjonariuszy i tylko zmiana zarządu przez drobnych akcjonariuszy może uratować ich pieniądze pisze o tym od kilku miesięcy mam plan a ty mnie atakujesz zapewniam cię że znam się na produkcji z drzewa lecz na pewno nie chcę kierować spółką bo powinien to być niezależny fachowiec nie udziałowiec rozliczany przez udziałowców.
  • Re: Zmiana zarządu Autor: ~Rudy [37.47.123.*]
    Rozliczy to cię ziobro mitomanie i tak się skończy pisanie twoich bredni na bankierze
  • Re: Zmiana zarządu Autor: ~Silver [185.253.166.*]
    Wytrzeżwiej i nie pij więcej bo naprawdę bredzisz.
  • Re: Zmiana zarządu Autor: ~Jebaka [188.146.251.*]
    Silver ile płacicie za obsługę prawną.
  • Re: Zmiana zarządu Autor: ~Ciekawy [89.151.36.*]
    Nierozumiem tego twojego załóżmy szczerego zaangażowania. Ja kupiłem spekulacyjnie pakiet i nie mam w głowie takich zamiarów jak ty. Wystarczy mi ze oddam go chociaż po 3,5 gr z minimalnym zyskiem ale aktualnie taki kurs wydaje mi się sincefiction. Ale tak to często jest ze spekulacyjne pieniądze się traci i takie ryzyko założyłem wiec nie wymyślam takich dziwnych rzeczy jak ty ze niby kobieta jest już kobieta ale jeszcze oficjalnie nie ma
    infa a ty wiesz to od pracownika spółki i oczywiście infa dalej nie ma. Na krezusie nic takiego nie wyszło wiec tutaj tez nie wyjdzie a ty w końcu znikniesz z forum jak hillela który przy milionowych obrotach na ciągłych produkował wątki jak spekulanci obroty. Życzę powodzeni
  • analfabeta Autor: ~NauczycielPolskiego [37.225.7.*]
    Autor: ~Silver [185.253.166.*] 2023-04-28 13:14
    Opublikowano przy kursie:  0,03 zł , zmiana od tamtej pory: 3,94%
    Zmiana zarządu
    Jeżeli część akcjonariuszy ma dość Henia i kupiła legalnie akcje na giełdzie i chce wspólnie i w porozumieniu go odwołać to ma takie prawo a nie wiem czy wiecie ale Henio zarabia znacznie więcej niż prezydent Polski więc kandydatów o znacznie wyższych kwalifikacjach niż on jest wielu. Po za tym jakie prywatne przedsiębiorstwo Henia skoro ma 5% udziałów ta firma jest własnością drobnych akcjonariuszy którzy zainwestowali swój kapitał po to by zarabiać. Wszystko jest przygotowane nawet nowy produkt do sprzedaży na eksport jedyna przeszkoda to nieudolny dbający o własne interesy a nie akcjonariuszy zarząd.

"Jeżeli część akcjonariuszy ma dość Henia i kupiła legalnie akcje na giełdzie"

A jak można nielegalnie kupić na giełdzie???

"Po za tym jakie prywatne przedsiębiorstwo Henia skoro ma 5% udziałów (...)"

"Poza tym (...)" - taki się pisze analfabeto.

To są najgrubsze błędy.
[x]
APIS 5,56% 0,02 2026-02-26 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.