Zazwyczaj gdy pojawia się licytacja jak to wysoko pójdzie zaraz kurs, przychodzi korekta.
Moim skromnym zdaniem zacznie się już w przyszłym tygodniu.
Nie jestem tylko pewny jak duża i ile będzie trwała. Chętnych da dokupienie z pewnością nie zabraknie:))
Nie pocieszaj się 2 świeca miesięczna jak tak się skonczy sesja będzie większa a wiec trend przyspiesza. Miesięczne świece czasem pokazują kierunek i zasięg. Mamy do czynienia z przyspieszeniem trendu wzrostowego. Jeśli się sesja zakonczy na tych poziomach a wszystko na to wskazuje
Jak kurs będzie w tym roku uklepywał poziom 50zł to w przyszłym spokojnie powyżej 1xx.
No, no ciekawie się zapowiada.Spółka z największym potencjałem wzrostu kursu na najbliższe lata!!
Oby czynniki zewnętrzne nie przeszkodziły nam.
Co do samej spółki i ludzi tam pracujących jestem spokojny:))
Pokazał mam scope jak można zarobić, ludzie wyciągają wnioski i inwestują ponieważ perspektywy SDS, moim zdaniem są zbliżone a może nawet większe, a różnica kapitalizacji bardzo duża, więc rośnie i będzie rosło z małymi przerwami :).
Dokładnie korekta zacznie się w przyszłym tygodniu, pewnie w piątek z poziomu 60zł, do 40 zł. A następnie 80 zł na 60zł, i tak dalej.
Można się bawić? Można :)))).
No mać..... czy ta spółka nie ma korekt?
Trochę akcji mam ale chciałem spokojnie kupować miesiącami a tu kurs taki, jaki zakładałem na jesień i to pozną. To miało rosnąć sobie do 50 ale do końca roku i jak się nakupie do końca roku, to za rok wystrzelić na 200....
Nikt nie chce realizować zysków?????
Ludzie, zacznijcie sprzedawać, niech będzie panika. Nawet 2x niech kurs spadnie....
A tu nic z tego....
Nawet trolli na forum nie ma, co by pisali ze to śmieć, banka wydmuszka.
No i dobrze. Jak nie potrafię wyczucie kiedy się zacznie korekta, to jak kupię koło 30 to przynajmniej nie na górce....
Sprzedawaj dalej, ale tak by spadło
Ja siedzę i znam 4 osoby oprócz mnie które siedzą, a na forum są jeszcze osoby deklarujące się że też siedzą, od tych poziomów. Nie zweryfikuje czy mówią prawdę, ale na przykładzie swoim i znajomych widzę,że nikt narazie nie myśli o wyjściu, do pewnej kwoty i tutaj, każdy sam musi ustalić sobie za ile wyjdzie. Wiadomo, nie każdy usiedzi do kapitalizacji.
Miałem taki sam plan.
Widocznie było wielu takich, a giełda lubi iść pod prąd XDD.
Osobliwością jest to na tej spółce, że faktycznie troli naganiających na spadki praktycznie nie ma. Ciekawe przy jakich poziomach się pojawią :)))