Dnia 2023-04-28 o godz. 14:37 ~hmm napisał(a): > obawiam się, że raczej nie masz na nich co liczyć, zwłaszcza na cmpunka, to zwykły internetowy krzykacz/golodupiec
Odezwał się korposzczurek mieszkający w kawalerce na Ochocie w kredycie na 40 lat x-D.
"Wojna" powoli się kończy (pisałem o tym), kumple Zełeński, Putin i Xi się "dogadują", po tym, moim zdaniem, będzie kolejny etap, czyli "catastrophic contagion". Czas pokaże, czy to się sprawdzi.
Dnia 2023-05-01 o godz. 16:54 ~tadzik napisał(a): > Fajnie by było
Dla portfela fajnie, gorzej dla nas. Ja sobie ucieknę w ostępy leśne przed lockdownami, szczególnie, jak będzie ciepło, ale mieszczuchy? Niech się dzieje, co chce, ja uświadamiam ludzi, kilka osób w ciągu tego weekendu już skumało, co nadchodzi, oby tylko pogoda sprzyjała i te legendarne zmiany klimatyczne nastąpiły, bo coś na razie się nie spina :-).
a ja ciebie ktos sprawdzam 18 dni po wydaniu twojej rekomendacji o 2 pln w dniu 12 kwietnia. pomyliłeś się czy jak ? może idz z cempkiem do lasu nazbierajcie chrustu przed kolejnymi lockdownami... buahaha
Piękne programowanie predykcyjne: https://mynorthwest.com/3872698/deadly-fungus-candida-auris-spreading-60-mortality-rate/ A ty, śnieżku nie musisz zbierać chrustu, wszak człek z krainy lodów, czy tam lodzików, przetrwa wszystko x-D.
Dnia 2023-05-03 o godz. 08:22 cmpunk napisał(a): > Czekamy spokojnie, powinno być dobrze :-). >
CZEKAJ , czekaj kolejne 18 lat I już jest przecież bardzo DOBRZE ! ! ! Dzisiaj kolejne 7gr w dół , a JURTO też jest dzień i może nawet "lepszy" niż dzisiejszy
Scettuś, ja sobie dziś na rybkach byłem, raz odpaliłem i wiesz, gdzie mam dzisiejszą sesję? A ty siedzisz na ławeczce na skwerku i się nakręcasz, a słyszałeś niusa, że ten murzyn Jamie Foxx miał "epizod zdrowotny" i ledwo zipie w szpitalu? Jak myślisz, po czym? ;-)