tzw. rynek robi odpowiednią świecę :) tygodniowa i miesięczna doji
tu już tylko wzrosty przed nami. Wystarczy odwiedzić kilka sklepów Rossman i zapytać jak schodzą produkty Only Bio.
popytać w pracy koleżanki, czy znają, używają....
na spokojnie szarpnie w maju :) ja tam czekam na soczystą zieleń, bo przecież spółka której przychody w tym roku przekroczą grubo 200 mln a zysk zbliży się do 60 mln, nie może być wyceniana na 170 mln....
Jeśli o coś pytasz to pytanie niech będzie precyzyjne. A co do Hipolita to nie powiem ale Hipolit C. jest dobrym przykładem biznesmena i nie zawstydza mnie nazwanie Hipolitem a wręcz przeciwnie!
Dnia 2023-04-30 o godz. 12:33 andronom1 napisał(a): > Jeśli o coś pytasz to pytanie niech będzie precyzyjne. A co do Hipolita to nie powiem ale Hipolit C. jest dobrym przykładem biznesmena i nie zawstydza mnie nazwanie Hipolitem a wręcz przeciwnie!
przypuszczam, że precyzyjnie zrozumiałeś mój wpis. autor wątku pisał o przychodach, zysku spółki a ja mu na to o zobowiązaniach.
I co cię tak bolą zobowiązania. Mają pokrycie ze sporym zapasem w należnościach i w inwestycjach krótkoterminowych. Nie wspominając o kapitale zapasowym w wysokości 171 mln Więc nie strasz ludzi zobowiązaniami