• Kaput Autor: ~Inwestor [81.15.244.*]
    https://www.bankier.pl/wiadomosc/PBG-Zawarcie-porozumienia-z-RAFAKO-S-A-w-restrukturyzacji-regulujacego-wzajemne-rozliczenie-oraz-sprzedaz-udzialow-przez-PBG-S-A-w-restrukturyzacji-w-likwidacji-w-kapitale-zakladowym-spolki-RAFAKO-Engineering-sp-z-o-o-8531457.html

sprzedaż, rozliczenie i papa
  • Re: Kaput Autor: ~boluś [77.254.189.*]
    A tu jeden skrowisyn siedzi i coś tam wystawia, bo bierze za to pieniądze.
  • Re: Kaput Autor: ~Andi [83.13.78.*]
    Wystarczy popatrzeć na ostatni raport finansowy PBG aby bez szczególnej wnikliwości wystawić tej firmie laurkę BANKRUT.
    Jeszcze to " coś " się unosi na powierzchni. Ale do czasu. Jakiego czasu ? Prosta odpowiedź. Do czasu zakończenia wszystkich sądowych i administracyjnych procedur. Gratulacje dla posiadaczy makulatury bądź materiału na tapetę. Niektórzy milionerzy w ilości posiadanych akcji mogą wytapetować nawet mieszkanie sąsiada. Ha,ha,ha.
  • Re: Kaput Autor: ~sg [83.26.159.*]
    Czy ktoś wie ile zostało jeszcze sesji?
  • Re: Kaput Autor: ~Byłyposiadaczakcji [37.30.126.*]
    Jakoś do końca czerwca
  • Re: Kaput Autor: ~Mustafa [46.134.79.*]
    Teraz oddacie grzecznie po 1 grosik a oni w czerwcu odstawia szopkę i mogą zrobić szybki start pendolino z peronu że nikt nie wskoczy bo konduktor zablokuje drzwi? Hehe byłoby ciekawie. Dziwi mnie że PKO PZU i reszta nie wywala tego śmiecia tylko ciągle czeka. Po co jak już widać koniec maratonu i linię mety? Będą zwiększać dystans? Czy jak? Szkoda że nie ma oficjalnej listy kto ile tego śmiecia posiada.
  • Re: Kaput Autor: ~eddek [176.221.122.*]
    Dnia 2023-04-30 o godz. 10:28 ~Mustafa napisał(a):
    > Dziwi mnie że PKO PZU i reszta nie wywala tego śmiecia tylko ciągle czeka. Po co jak już widać koniec maratonu i linię mety? Będą zwiększać dystans? Czy jak? Szkoda że nie ma oficjalnej listy kto ile tego śmiecia posiada<
    Mustafa leszczem jesteś, bo nie ogarniasz podstawowych tematów. PKO i PZU nie mogą wywalać, bo z uwagi na posiadany wolumen po drugie system notowań w alertach. Technicznie to trudne, bo zablokowaliby sprzedaż. Zresztą ich pakiety to naprawdę drobniaki. PKO obecna wycena 800 tys zł, a PZU 360 tys zł. Dawno to wpisali w straty i nie bawią się w ceregiele

• Re: Kaput Autor: ~Mustafa [5.184.202.*]
    Eddek od kredek. Rysuj dalej obrazek może ci coś wyjdzie i zrozumiesz o co idzie gra.
  • Re: Kaput Autor: ~Rybak [83.28.250.*]
    Jeżeli mBank wrzucił toksyczne kredyty do specjalnie utworzonej spółki córki to dlaczego tego samego nie może zrobić pbg z długami?
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [89.151.46.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Kaput Autor: ~Inwestor [81.15.244.*]
    jakby to było takie proste, to każda spółka z długami tworzyłaby spółki zależne, przerzucała tam długi i bankrut spółki córki potem, a spółka macierzysta czysta jak łza... to czemu tak nie rozwiązał sprawy GNB przed upadkiem?
  • Re: Kaput Autor: ~Janik [83.11.118.*]
    Bo GNB nie upadł tylko PISory po prostu ukradli i bank i obligacje i akcje. L.Cz kiedyś korupcyjne propozycje Pisu nagrał i upublicznił a tym samym pokazał całej Polsce jak działa Pis ,więc się zemścili i tyle w temacie.
  • Re: Kaput Autor: ~ania [94.254.177.*]
    Jadu to masz pod dostatkiem.
  • Re: Kaput Autor: ~Janik [83.11.113.*]
    Nie,nie Panie kolego,to nie jad,raczej prawda..Ja wiem,że prawda boli ,ale TYLKO PRAWDA JEST CIEKAWA>
  • Re: Kaput Autor: ~ania [94.254.177.*]
    .....raczej..to na pewno prawda? , nie ja mam problem.
[x]
PBG 5,88% 0,02 2024-09-25 12:19:52
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.