Nie moga skupic ponad 50%. Okolo 90% jak skupia , moga zrobic emisje akcji dla siebie i beda mieli ponad 95% i przymusowy wykup.. Wystarczy 9/10 glosow zeby wycofac spolke z gieldy, a 10% akcjonarjuszy nie przyjdzie na walne czyli wszyscy.
Ostatnio też było przez Pekao - straszny bałagan, nie potrafili zrobić zapisów elektronicznie, trzeba było udać się do biura i odstać godziny w kolejce - masakra. Może się czegoś nauczyli.
Ło matko w kolejce ........ Dobre. Pekao tylko przyjmuje zapisy to nie ma takiego znaczenia ważny jest dom w którym się ma akcje więc domniemam że akcje też miałeś w Pekao. Hmm wszędzie albo telefon albo zakładka w panelu . Więc jakieś kolejki to wydają się być dla mnie epoką dawno miniona ...
Bzdura... podobnie było na ONDE, jak zrobili skup własny to trzeba było się fatykować do biura maklerskiego osobiście... to było celowe bo wiadomo że wielu drobnych nawet nie będzie miało jak pojechać..
Zmień sobie biuro maklerskie jeśli chodzisz gdzieś osobiście. Standardem jest już telefon albo robisz to w panelu swoim . Jak masz inaczej to tylko dowód jak niektórzy potrafią być lata wstecz
A ja mam 3. Przecież rachunki maklesrkie są za darmo. W jednym mam czytelna aplikację która lubię i bez której nie mogę się odnaleźć ale tam nie handluje. W drugim mam najlepsza opcje na zapisywanie się na wezwania skupy ,kontraktu terminowe . A trzecie biuro to na handel bez prowizji ( wiadomo o kogo chodzi )