Masz z tym problem ? Cała prawds. Leszek Czarnecki to złodziej i jeszcze UBcki TW Ernest którego banki okradały emerytów i biednych ludzi a on saczyl drinki w Miami
A teraz jego mecenasik aktorzyna od PROKOMu jeszcze napuszcza akcjonariuszy getin noble, ze redolution to wina PiSu haaahaaa
Nie mam z tym problemu.Mysle ze ty masz dużo większy bo za bardzo zaufałeś osobom pokroju Ziobry morawieckiemu i innym pisowskim nieudacznikom.No ale właśnie po to jest ich przekaz aby manipulować najmniej rozumnymi takimi jak ty.Kiedyś nadawaliśmy na jednej fali ale pamietam do dziś ze w pewnym momencie wyczułem od ciebie dwulicowość i fałsz i niestety miałem racje.Spójrz na mnie i odpowiedz sobie na pytanie czy nie lepiej byłoby dla ciebie finansowo gdybys podążał moimi krokami których udzielałem tu przez wiele lat??Ja teraz sączę szampana bo przez 9 lat byłem konsekwentny i nie dałem sobą manipulować,ty natomiast zebrzesz na invention o 2:30 aby choć trochę zniwelować stratę.Zauważ ile razy ty zes się mylił i to w tak jednoznacznych sytuacjach ze aż głupio się robi.Jesteś zagrożeniem dla tego państwa ponieważ twój sposób postrzegania rzeczywistości jest całkowicie błędny a niestety posiadasz prawa wyborcze.Co do LC to święty nie był i karę już poniósł i to z nawiązką ale mysle ze fakt ze w okresie swojej świetności we wczesnych latach dwu tysięcznych dawał prace tylu osobom napewno rekompensuje jego późniejsze nie do końca uczciwe działania w jakims stopniu.Staraj się wyciągać od ludzi te lepsze cechy a nie tylko pietnujesz te najgorsze.Ludzi pokroju LC już niema i narazie nie będzie bo zmieniły się czasy i zmienił się klient i rynek pracy a szkoda bo jego upór determinacja i chec zwycięstwa powinny być wzorem dla młodych ktorzy oczekują od życia czegoś więcej niż talerza zupy telefonu i wygodnego wyra.