Cieszę się ze dobijacie kurs. Mogę dobrać troszkę akcji, w ciągu roku zaczniemy ładnie rosnąć pod kolejną grę i dobrze o tym wiecie. Zaczną się akcje marketingowe i ruszymy - natomiast te 10mln akcji to zapewne weźmie jakieś studio może Playway? Czekam na taką kooperację - wystarczy jeden taki News i 10zl pęknie szybciutko. Pozdrawiam.
A żeby nie było chce wam przez to powiedzieć żebyście nie przesadzali ze zrzutem bo szkoda oddawać akcje innym. Później ciężko będzie odzyskać. Czekamy dwa trzy lata i będziemy się cieszyć.
RB3 to już naprawdę ostatni dzwonek. Jeśli to nie wypali no to bankructwo. Bardzo ryzykowna spekulacja na krawędzi hazardu. Jeśli ktoś ma tutaj ulokowane powyżej 2% portfolio to jest kamikaze :))
Skoro wiedźmin 3 wypalił ? :D żarcik
A teraz serio jeśli ktoś tu steruje kursem w jakikolwiek sposób, to doskonale wie ze pod to można zagrać i jak widać tylko pod to. Choć tak jak pisałem ja liczę tez na kooperację i tu może być mocny sygnał wzrostów - jeśli jakiś mocny podmiot wesprze.
Szanse powodzenia RB3 wycenianiam na 20%, a to że będzie hit na 5-10%
Gdyby projekt był super obiecujący to widać byłoby po cenie akcji. Kupowaliby pracownicy rodzina i znajomi. Niestety nawet poniżej 90gr nie ma zainteresowania.