Dnia 2023-04-27 o godz. 10:12 ~Lego napisał(a): > Może zjechali żeby ktoś przejął akcję bo pakiety ladne chodzą i ktoś to odbiera
Taaak, Może w tym coś być ,.... bo. bo ,bo ktoś * od kilku ładnych dni znacząco zamilkł ??? może brak zapłaty za ciężką przecież pracę ? ?
Ps. Jak czytam już po raz 135 czy 139 tak od 5,8x że jak ktoś wywala , to inny (a może ten sam) ktoś kupuje , to od raz widać że tu na forum są Inwestorzy NAJWYŻSZYCH lotów
- - - - - - - - - - ( * ) hurtowy producent wątków na FORUM snw
bo wiszę na 3,37 bo dałem się nabrać na Twoją gładką gadkę, wydawało mi się że mądrze piszesz a jednak to typowo covidowa spółka jak Mercator - moja największa wtopa
Dnia 2023-04-27 o godz. 23:46 driller44 napisał(a): > bo wiszę na 3,37 bo dałem się nabrać na Twoją gładką gadkę, wydawało mi się że mądrze piszesz a jednak to typowo covidowa spółka jak Mercator - moja największa wtopa
to nie jest zadna covidowa spolka, to zwykly smiec ktorego upudrowali do miana covidowej
Dnia 2023-04-27 o godz. 11:01 ~Analityk napisał(a): > Trzeba się cieszyć z tanich zakupów a nie narzekać. > Ja już mam 100 tys. akcji i w dłuższym terminie sprzedam je dużo drożej.
O, i to jest zdrowe podejście. A największy płaczek scettino vel J-23 nie ma ani sztuki, za to ma certyfikat dziabnięcia i dyplom wzorowego pacjenta- systemowej owcy, choć bardziej wypis z psychiatryka by pasował :-).
Dnia 2023-04-27 o godz. 12:06 mroz napisał(a): > cempek tylko jego prognozy co do kursu się sprawdziły a twoje nie, wytłumaczysz o co chodzi z tobą ? leki przestają działać ?
Jakie prognozy? Te, w których mówił, że po nowym roku jedziemy na grosze? Poza tym kurs jest ustalany między kupującymi i sprzedającymi. Jeśli mamy taki akcjonariat, to i kurs nie rusza. Pamiętaj, co pisałem o kolejnej plandemii. https://wpolityce.pl/tygodniksieci/627678-cwiczenia-z-nowej-pandemii Jeden link zamiast tysiąca słów :-). A leki sam bierz, najlepiej ten jodek potasu, co go rozdystrybuowali :-D.
NAWET MI SIĘ TEGO JUŻ KOMENTOWAĆ NIE CHCE. ZOBACZ GDZIE JEST KURS I DLA CIEBIE TO CIĄGŁE SCHŁADZANIE WSKAŹNIKÓW, CIĄGŁE ODBIERANIE PAPIERÓW PRZEZ MOCNE RĘCE ITD ITP A ON OD 5,8 PISAŁ ŻE LECI W OTCHŁAŃ I DLA MNIE KRĘCENIE SIĘ KURSU W OKOLICACH 1-1,7 ZŁ TO OTCHŁAŃ.... ZROZUMIAŁEŚ ? JAK NIE TO ZWIĘKSZ DAWKĘ ;)
Dnia 2023-04-27 o godz. 20:41 mroz napisał(a): > NAWET MI SIĘ TEGO JUŻ KOMENTOWAĆ NIE CHCE. > ZOBACZ GDZIE JEST KURS I DLA CIEBIE TO CIĄGŁE SCHŁADZANIE WSKAŹNIKÓW, CIĄGŁE ODBIERANIE PAPIERÓW PRZEZ MOCNE RĘCE ITD ITP > A ON OD 5,8 PISAŁ ŻE LECI W OTCHŁAŃ I DLA MNIE KRĘCENIE SIĘ KURSU W OKOLICACH 1-1,7 ZŁ TO OTCHŁAŃ.... > ZROZUMIAŁEŚ ? JAK NIE TO ZWIĘKSZ DAWKĘ ;)
Nie płacz, czekam, aż stąd w końcu znikniesz, ktoś, kto bawi się tu kursem, nie ma chyba sumienia i znęca się nad nami nie dając ci sprzedać po te dwa złote :-).
cempek zrobiłem ci promocię do końca maja bierz ten szit ode mnie za 1,83 ;) ja będę na lekkim plusie i zacznę gdzie indziej swoją przygodę :D ty możesz dalej tkwić w tym bagnie i kolejne 18 lat, może trafi się znowu jakimś fartem kolejna pandemia to będę wiedział jak to rozegrać na tym g.....szybko wejść i wyjść, bo tak się gra z oszustami ;)
O nową plandemię się nie martw. Chciałbym napisać, że jest pewna jak w szwajcarskim banku, ale, jak wiadomo, banki idą na odstrzał, niezależnie od pochodzenia :-).