• I znowu Autor: ~Lego [5.173.21.*]
    Zniechęcenie do papieru wczoraj mogli wywalić po 1 .51 a dziś wywalili mnóooostwo akcjipo 1.45 No bajka
  • Re: I znowu Autor: ~Jaczeks [5.173.21.*]
    Ale straszą ciekawe pod co jeśli by chcieli wywalić papier to podbili by I delikatnie wywawali a tutaj niby panika
  • Re: I znowu Autor: cmpunk [31.61.231.*]
    Ale TKO dziś znów testowali, 1,80 i nie widać było tego w arkuszu.
  • Re: I znowu Autor: driller44 [89.64.54.*]
    sanwil to śmieć i tyle
    Dnia 2023-04-27 o godz. 09:50 driller44 napisał(a):
    > sanwil to śmieć i tyle

To po co tu siedzisz? Masz tyle pereł :-).
  • Re: I znowu Autor: ~Lego [5.173.21.*]
    Może zjechali żeby ktoś przejął akcję bo pakiety ladne chodzą i ktoś to odbiera
  • Re: I znowu Autor: mroz [77.87.2.*]
    "ładne pakiety" o fack tego jeszcze nie było, obrót widzi ? 40k akcji nazywasz ładnymi pakietami ? buahaha
  • Re: I znowu Autor: ~J-23 [31.61.225.*]
    Dnia 2023-04-27 o godz. 10:12 ~Lego napisał(a):
    > Może zjechali żeby ktoś przejął akcję bo pakiety ladne chodzą i ktoś to odbiera

Taaak, Może w tym coś być ,.... bo. bo ,bo ktoś * od kilku ładnych dni znacząco zamilkł ??? może brak zapłaty za ciężką przecież pracę ? ?

Ps.
    Jak czytam już po raz 135 czy 139 tak od 5,8x że jak ktoś wywala , to inny (a może ten sam) ktoś kupuje , to od raz widać że tu na forum są Inwestorzy NAJWYŻSZYCH lotów

- - - - - - - - - -
    ( * ) hurtowy producent wątków na FORUM snw
  • Re: I znowu Autor: driller44 [37.47.82.*]
    bo wiszę na 3,37 bo dałem się nabrać na Twoją gładką gadkę, wydawało mi się że mądrze piszesz a jednak to typowo covidowa spółka jak Mercator - moja największa wtopa
  • Re: I znowu Autor: ~hmm [193.102.79.*]
    Dnia 2023-04-27 o godz. 23:46 driller44 napisał(a):
    > bo wiszę na 3,37 bo dałem się nabrać na Twoją gładką gadkę, wydawało mi się że mądrze piszesz a jednak to typowo covidowa spółka jak Mercator - moja największa wtopa

to nie jest zadna covidowa spolka, to zwykly smiec ktorego upudrowali do miana covidowej
  • Re: I znowu Autor: ~Analityk [5.173.174.*]
    Trzeba się cieszyć z tanich zakupów a nie narzekać.
    Ja już mam 100 tys. akcji i w dłuższym terminie sprzedam je dużo drożej.
    Dnia 2023-04-27 o godz. 11:01 ~Analityk napisał(a):
    > Trzeba się cieszyć z tanich zakupów a nie narzekać.
    > Ja już mam 100 tys. akcji i w dłuższym terminie sprzedam je dużo drożej.

O, i to jest zdrowe podejście. A największy płaczek scettino vel J-23 nie ma ani sztuki, za to ma certyfikat dziabnięcia i dyplom wzorowego pacjenta- systemowej owcy, choć bardziej wypis z psychiatryka by pasował :-).
    cempek tylko jego prognozy co do kursu się sprawdziły a twoje nie, wytłumaczysz o co chodzi z tobą ? leki przestają działać ?
    Dnia 2023-04-27 o godz. 12:06 mroz napisał(a):
    > cempek tylko jego prognozy co do kursu się sprawdziły a twoje nie, wytłumaczysz o co chodzi z tobą ? leki przestają działać ?

Jakie prognozy? Te, w których mówił, że po nowym roku jedziemy na grosze?
    Poza tym kurs jest ustalany między kupującymi i sprzedającymi. Jeśli mamy taki akcjonariat, to i kurs nie rusza.
    Pamiętaj, co pisałem o kolejnej plandemii.
    https://wpolityce.pl/tygodniksieci/627678-cwiczenia-z-nowej-pandemii
    Jeden link zamiast tysiąca słów :-).
    A leki sam bierz, najlepiej ten jodek potasu, co go rozdystrybuowali :-D.
  • Re: I znowu Autor: mroz [46.134.143.*]
    NAWET MI SIĘ TEGO JUŻ KOMENTOWAĆ NIE CHCE.
    ZOBACZ GDZIE JEST KURS I DLA CIEBIE TO CIĄGŁE SCHŁADZANIE WSKAŹNIKÓW, CIĄGŁE ODBIERANIE PAPIERÓW PRZEZ MOCNE RĘCE ITD ITP
    A ON OD 5,8 PISAŁ ŻE LECI W OTCHŁAŃ I DLA MNIE KRĘCENIE SIĘ KURSU W OKOLICACH 1-1,7 ZŁ TO OTCHŁAŃ....
    ZROZUMIAŁEŚ ? JAK NIE TO ZWIĘKSZ DAWKĘ ;)
  • Re: I znowu Autor: cmpunk [83.243.34.*]
    Dnia 2023-04-27 o godz. 20:41 mroz napisał(a):
    > NAWET MI SIĘ TEGO JUŻ KOMENTOWAĆ NIE CHCE.
    > ZOBACZ GDZIE JEST KURS I DLA CIEBIE TO CIĄGŁE SCHŁADZANIE WSKAŹNIKÓW, CIĄGŁE ODBIERANIE PAPIERÓW PRZEZ MOCNE RĘCE ITD ITP
    > A ON OD 5,8 PISAŁ ŻE LECI W OTCHŁAŃ I DLA MNIE KRĘCENIE SIĘ KURSU W OKOLICACH 1-1,7 ZŁ TO OTCHŁAŃ....
    > ZROZUMIAŁEŚ ? JAK NIE TO ZWIĘKSZ DAWKĘ ;)

Nie płacz, czekam, aż stąd w końcu znikniesz, ktoś, kto bawi się tu kursem, nie ma chyba sumienia i znęca się nad nami nie dając ci sprzedać po te dwa złote :-).
    cempek zrobiłem ci promocię do końca maja bierz ten szit ode mnie za 1,83 ;) ja będę na lekkim plusie i zacznę gdzie indziej swoją przygodę :D ty możesz dalej tkwić w tym bagnie i kolejne 18 lat, może trafi się znowu jakimś fartem kolejna pandemia to będę wiedział jak to rozegrać na tym g.....szybko wejść i wyjść, bo tak się gra z oszustami ;)
  • Re: I znowu Autor: cmpunk [31.61.232.*]
    O nową plandemię się nie martw. Chciałbym napisać, że jest pewna jak w szwajcarskim banku, ale, jak wiadomo, banki idą na odstrzał, niezależnie od pochodzenia :-).
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [77.87.2.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: I znowu Autor: cmpunk [31.61.232.*]
    Śnieżynko, rób wszystko na przekór temu, co mówię. Więc mówię- nie szczep się!!!
[x]
SANWIL -1,32% 1,50 2025-10-03 16:18:48
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.