• Następstwa taniej sprzedaży Autor: ~Arekb52 [83.28.19.*]
    Bardzo jestem ciekawy ilu z tych sypiących akcjami po 117-118 za parę lat się powiesi ze zgryzoty.
  • Re: Następstwa taniej sprzedaży Autor: ~Sam_Obfajdas [185.189.127.*]
    Spokojnie do tego czasu obrócimy z 50 razy tą monetę a jak nadejdzie ten czas i jak prawdziwy Grubas bedzie chcial tu wejsc i jak Ci spuści kurs do interesujących go poziomów to w końcu oddasz i lata czekania na wyszczał będzie stracony...
  • Re: Następstwa taniej sprzedaży Autor: rumuns [89.64.46.*]
    Zbierają ostro towar żeby mieć czym walnąć przy 130 :P
  • Re: Następstwa taniej sprzedaży Autor: ~Arekb52 [83.28.32.*]
    Jak tam samopoczucie baranki? Warto było sypać po 116?
  • Re: Następstwa taniej sprzedaży Autor: ~wychodek_prezesa [217.149.243.*]
    spoko spoko, jest tu jeden specjalista o zbierania na górkach po tym wysypaniu, więc odrobi....chłe chłe chłe
  • Re: Następstwa taniej sprzedaży Autor: ~Arekb52 [83.28.47.*]
    No jak tam kretyni? Warto było sypać po 116, po 126, i po 136? Coście tak zamilkli? Gdzie wyceny na 55? Gdzie owe "kółka"? Zostaliście już z ręką w nocniku? Mam nadzieję, że nie macie już ani akcji i k...szlag was trafia. Przypominam- ja mam po 28.
  • Re: Następstwa taniej sprzedaży Autor: ~Arekb52 [83.28.34.*]
    Jakoś nie mogę się doczekać odpowiedzi na moje pytanie, więc ponawiam. Czy cieszycie się z akcji oddanych po 116, 126 i 136? Za miesiąc takie same odczucia będą mieli "sypacze" po 146. Przeanalizujcie sobie potencjał tej spółki, w Polsce jest jeszcze jedna z takim potencjałem, i jedna na moze 70 %.
  • Re: Następstwa taniej sprzedaży Autor: ~Ja71 [188.146.205.*]
    Które masz na myśli ?
  • Re: Następstwa taniej sprzedaży Autor: ~Sam-Obfajdas [185.189.127.*]
    Spokojna twoja rozczochrana Areczku. Tak sprzedałem 30% pod 130. Było to po 4 kółku, tak, zarobione prawie 40% na tych kółkach. Tak, mam reszte pakietu i trzymam. A kółka na tym kwicie beda robione i to cały czas. Nie przejmuj się , jeszcze Ci galoty spadną od nadmiarowej mazi w pampersiorze. ale wszystko wskazuje na to ze jeszcze nie teraz...
    No i sam widzisz stomijka-per-rectum, że na kut te twoje wypociny kółkowe, tak sie czaisz, by wystartować razem z wystrzałem pistoletu startowego tak samo jak uciskasz zwieraczy, by opuścić kółko równo z syreną końcową, a i tak przychodzi moment, że cie system wypstryka na szaro...chłe chłe chłe
    Ty masz 40% składowego na kółkach 30% stanu posiadania, ja mam już 100% (od 70-ciu) na całym kapitale, który tu zainwestowałem, a ty dalej leczysz kompleksy w latrynie i udajesz miszcza brązowego nawozu...chłe chłe chłe
    Ave stomijka-per-rectum !!!!!
  • Re: Następstwa taniej sprzedaży Autor: ~Sam-obfajdas [185.189.127.*]
    A ty xerówka sądzisz ze jak wyplacam z kolka to zakopuje w ogródku na lepszy czas? Inwestuje to gdzie indziej - gdzie nie bede ci pisal bo Ty masz 100% tutaj do 2038 r wiec nie bede cie denerwowal chle chle chle
  • Re: Następstwa taniej sprzedaży Autor: ~wychodek_prezesa [31.61.249.*]
    Nie powiem żebyś był specjalnie bystry, ale co do moich inwestycji, to kiedyś pisałem, gdzie gram, tutaj czekam fakt, ale przy takiej płynności grać, no to tylko takie miszcze potrafią, tracąc przy tym na dynamice gry co i rusz..... chłe chłe chłe
    Powiedz to tym co siedzieli na longa na Frist Rep Bank miszczu szatkowniku vel Kiszony ogóras... Widać, że "siedzisz" na bananie od czasów pandemii bo inaczej to bys sie juz nuczyl stopniowo realizwac zyski krecac przy tym kolka do momentu w ktorym sie da...
  • Re: Następstwa taniej sprzedaży Autor: ~wychodek_prezesa [31.61.249.*]
    Mogę to tylko skwitować krótkim chłe chłe chłe

Póki co moja strategia przynosi większe zyski i to jest fakt, a ty stomjka-per-rectum dalej sieć w latrynie i zawijaj goowno w sreberka...
    Póki co to masz 100% zysku od kwoty 70 zł to fakt - ale na ekranie komputerka... Jak coś tąpnie to będziesz patrzeć jak te cyferki z zielonego się zmieniają na czerwony i wtedy ostro popuścisz w szmaty ratując resztki jak koledzy z MRC swojego czasu (śmiem tweirdzić że wyczekałeś co najmniej do 100 zł zanim się zeeeeeesrało nizej). Dopiero jak nie tapnie to będziesz zarobiony - nadal pod warunkiem, że klikniesz na sell... Natomiast ja juz jestem 40% do przodu z calego zainwestowanego w perłe kapitłu + xachowane 70% całości które brałem na ostatnie kółko - jak dobrze pamietasz - I tura przy 124 z czego sie wysmiewales + 2 tura przy 119,80... śmiem twierdzić, że moja strategia na tak nie do końca niewiadomym kwicie jest zdecydowanie lepsza... czas pokaze
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [31.61.249.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
    Hmm, a ja mam 420 % zysku i całość akcji które miałem...Jednam moja strategi wydaje mi się lepsza.
  • Re: Następstwa taniej sprzedaży Autor: ~Sam-Obfajdas [31.61.233.*]
    Odpisałbyum, że na koncie demo się nie liczy - ale dobry z Ciebie chłopak Arek - poczciwy inwestor. Także, jeśli tak jest faktycznie to serio szacun, że wytrzymałeś, ja juz bym dawno sie obfajdał - tylko ze szczescia chle chle chle
    A Ty przemyśl i policz te swoje handle. Też byłem jak Ty. Kółeczka, podbicia, kupowanie, sprzedawanie...A jacyś starzy ludzie pisali , że strategia siedzenie na dupie jest lepsza. I wiesz co? Jest. Wchodzisz w przyszłościowe spółki, czekasz az coś zrobią i jak już nie są przyszłościowe to sprzedajesz. Tu póki co jest szansa na rozwój. Ktoś pytał jakie jeszcze spółki uważam za przyszłościowe są to Neutrino Geology (jak wyjdzie to będzie eldorado, potencjał światowy) i The Batteries( jest dla nich konkurencja, ale wiem z pewnych źródeł, że mają sporą szansę być pierwsi).
    Dnia 2023-05-08 o godz. 20:22 ~Arekb52 napisał(a):
    > A Ty przemyśl i policz te swoje handle. Też byłem jak Ty. Kółeczka, podbicia, kupowanie, sprzedawanie...A jacyś starzy ludzie pisali , że strategia siedzenie na dupie jest lepsza. I wiesz co? Jest. Wchodzisz w przyszłościowe spółki, czekasz az coś zrobią i jak już nie są przyszłościowe to sprzedajesz. Tu póki co jest szansa na rozwój. Ktoś pytał jakie jeszcze spółki uważam za przyszłościowe są to Neutrino Geology (jak wyjdzie to będzie eldorado, potencjał światowy) i The Batteries( jest dla nich konkurencja, ale wiem z pewnych źródeł, że mają sporą szansę być pierwsi).

Przecież to jest dzieciak na początku swojej przygody z giełdą, zafascynowany szybka sprzedażą na kilka procent.
    Kiedyś zrozumie, jak będzie piąty raz uzupełniał depo....chłe chłe chłe
    Tacy szybko się zerują.
  • Re: Następstwa taniej sprzedaży Autor: ~Yogi [188.146.251.*]
    A to „The Batteries” to ma coś wspólnego z Nexity? Bo tak czytam, że chyba tak.
    Ile ty masz lat stomijka-per-rectum???
    15-20...bo te twoje dziecięce teksty na więcej nie wyglądają, te twoje nieustanne przechwalanie się, te infantylne zaklinanie rzeczywistości, uważanie, że te teksty w jakiś sposób oddziaływują na rynek i inwestorów, normalnie do piaskownicy fajdać się w pampera tobie a nie na banana....chłe chłe chłe
    Zresztą co mnie to obchodzi, jeszcze dwie takie akcje i znikniesz stąd niczym śnieg w maju....chłe chłe chłe
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [31.61.233.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
[x]
NOCTILUCA -0,52% 95,30 2026-05-22 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.