Może to być papier toaletowy ale z przekory kupiłem średnio w ostatnim czasie 30tys. po 74gr.
A to dlatego że zrobiłem kilka kółek na Astarcie i zarobiłem na czysto 232tys zł. Więc około 10% tego zysku z przekory wrzuciłem w Cormay.
Tak na pół roku może rok.
Mam nadzieję że to już max dołek jest.
Dnia 2023-04-27 o godz. 07:35 ~starygracz napisał(a): > Może to być papier toaletowy ale z przekory kupiłem średnio w ostatnim czasie 30tys. po 74gr. ...
miałeś też już wcześniej chyba to ile teraz w sumie masz tej "makulatury"?
Ostatnio Cię polubiłem, Starygraczu, bo wtopę niezłą zaliczyłeś na Cormayu i przyznałeś, że to była zla decyzja, ale z tym zyskiem 232 tysi to faktycznie trochę przesadziłeś. Na forum bankiera z taką kasą wyjeżdżać? Dziwne to jest trochę.
232tys to dla was duża kasa ?
W Astartę wszedłem za kwotę 200tys.
Zrobiłem 5 kółek które dały ten zysk.
Nie chcę się chwalić ale giełdę traktuję obecnie trochę hobbystycznie i nie będę mówił jaki posiadam majątek ale moje główne źródło dochodu i zarobki to branża nieruchomości ( mieszkania, domy , działki, lokale), budowa, wynajem, handel.
Na giełdzie jestem od początku ( z kilkuletnimi przerwami) jak grało się na Elektrimie.
Ale giełda ogólnie nie przyniosła mi dużych zysków ( małą kasą obracałem). Raz zarobiłem innym razem była wtopa. Może ogólnie na jakieś dobre auto zarobiłem nie licząc Astarty.
Największy mój zarobek to właśnie na Astarcie.
Obecnie też czaję się na kupno jak jeszcze się skorekci.
Niedługo wojna się skończy i Astarta poszybuje na 80zł.
Tylko przez wojnę jest tak niska cena bo zyski mają super .
Nie to żebym naganiał - piszę o moich planach.
Na Cormay też kilka razy udało mi się zarobić ale to co obecnie się dzieje to tak jeszcze nie było nigdy.
Tak niskiej ceny nie pamiętam dlatego dokupiłem z przekory.
Taa z przekory. :-) :-) 30 tys. akcji z przekory nabyłeś? Uśredniłeś i tyle. Jesteś do tyłu i liczysz na jakąś podbitkę, żeby się tego syfu pozbyć. Kupiłeś po taniości i myślisz, że taniej nie będzie? Pamiętam twoje posty jak pisałeś, że najpierw powyżej złotego potem, że 80 groszy to jest super okazja. I co? Cormay dołuje. Mam nazieję, że pozbędziesz się tego badziewia bez straty. Pozdrawiam.