To już widać po zachowaniu kursu. Moim zdaniem jest dobrze nie że urosło. Jest dobrze i widać to po zleceniach. Walor jest zbierany. Nie ma też mega obrotów wiec podaż jest narazie wyłączona. Ja kupiłem i będę trzymał bez względu na wszystko. Pułapu nie określam. Trzymam. Nie dokupuje i nie sprzedaje bez względu na wszystko.
Zubrzyk i spółka i ta Alicja rozpoczęli swój taniec i będą podciągać i wciągać tę spółkę. Oni mają taki podział. Zubrzyk jest odpowiedzialny za SDS a Alicja za Genomtec. Kręcą już tu lody oj kręcą. Za chwilę odpali się Genomtec a teraz idą z SDS na 80zl. Ja to wiem bo tak samo działali na scope fluidics. Kim są? Jak żyją? Może ich kiedyś poznamy
Nie zmienia to faktu że spółka ma perspektywy. Mnie tam nie interesuje kto tu jest. Interesuje mnie jaką przyszlosc ma spolka. Zawsze ktoś może sprzedać i nie musi to być Żubrzyk czy ktoś tam.
Alicja, kupiła z tatkiem apartament w tulum. łazienka, kuchnia, wszystko jak się należy. piec na ekogrosźek. wspólnie z Andrzejem Mrowickim z programu ”sprawa dla Andrzeja„ dotarliśmy z kamera do Tulum, znaleźliśmy Tatkę, niestety tatko twierdzi ze nie zna i nie ma nic wspolnego z Alicją. sprawa jest podejrzana i mocno rozwojowa. poszlaki wskazują ze Alicja ma ogórka z przodu.
Alicja to partnerka Zubrzyka. Kiedyś ktoś pisał, że ich widział, Tatko to prof Garstecki. Oni zarabiają straszną kasę a potem bawią się po całym świecie
No dobra..załóżmy że Alicja z ogórkiem z przodu jest partnerem zubrzyka i pod okiem Tatki w Tulum się bawią.
Jaki to ma wpływ na kurs akcji?
W sensie perspektyw?
Bo na razie jedynie oznacza, że znamy kogoś, kto te perspektywy zna i kupił akcje.
Ale w każdej spółce jest ktoś kto ma akcje.
No chyba, że sądzicie, że spółka gniot i tylko Alicja zubrzykiem sprzedają ulicy nic nie warta makulaturę.
Akurat w sds i genomtec mniej więcej wiadomo o co chodzi. I istnieja osoby bliżej firmy , które więcej wiedzą na temat postępów prac.
Jeśli idą na 80 zet to znaczy że po 78 trzeba sprzedać.
A jeśli odpalił genomtec, to trzeba go kupić. Bo jeśli odpał na gmt będzie taki jak tu..... to warto mieć akcje
No chyba, że to takie p..do..nie kotka za pomocą młotka, to co pisal wielki cygan
Osobiście uważam, że Oni skupują te akcje cały czas i będą je sprzedawać po komercjalizacji ale będą też kręcić kółka i niszczyć psychicznie nas. Są do tego zdolni i mają przewagę dużej ilości gotówki. Mają dużo pieniędzy i mocną psychikę. Alicja nie wiem czy ma kwaszonego ale tam jest jeszcze inna grupa chyba. Oni się odzywają tylko w określonym momencie. Kurcze ale tu i na Genomtec może być zarobek. Tylko czy kupować czy czekać na korektę lub 8zl na Genomtec jak mówią