• Nie moge przeboleć... Autor: ~janekfranek [195.114.177.*]
    ...tego, jak bardzo prezez załatwił kurs :/
    Będziemy teraz się bujać, bo chyba nadszarpał zaufanie...
  • Re: Nie moge przeboleć... Autor: ~Jajah [46.134.126.*]
    To prawda, liczyłem, że szybko wrócimy po dobrych informacjach, ale widocznie jeszcze nie czas, wolałbym żeby bujało się na 5,5 niż 4,2 bo zaczyna to być mega irytujące, najpierw długa konsolidacja przy 5,X teraz 4,X … ileż ten kurs durny będzie jeszcze konsolidował …
  • Re: Nie moge przeboleć... Autor: ~Jajah [46.134.126.*]
    Jeszcze sprzedał dużo niżej niż wynosił kurs w styczniu to co się dziwić ze omija się tego gniota
  • Re: Nie moge przeboleć... Autor: ~Roberto [5.173.166.*]
    Prezes nigdy nie powinien sprzedać akcji. Niech pracuje do śmierci za pensje, najlepiej jak najniższą . Tak to widzisz?
  • Re: Nie moge przeboleć... Autor: ~WTC [91.16.22.*]
    Poczeka się tyle ile trzeba
  • Re: Nie moge przeboleć... Autor: ~janekfranek [88.156.130.*]
    Roberto, oni weszli na rynek półtora roku temu. Sprzedał akcje za cenę niższą, niż cena emisji przy wejściu na rynek.
    Przez rok byliśmy w trendzie spadkowym. Wystarczyło wybicie ponad cenę emisji a prezes już pozbywa się akcji...
    No kurde...pomimo tego, że jestem wielkim optymistą jeśli chodzi o MMS to prezio namalował właśnie obrazek tego, że sam nie wierzy w sukces własnej spółki...
    I póki co wygląda to słabo. Nadal jestem na plusie (średnia 3,3), ale to nie znaczy, że jestem zadowolony z sytuacji.
    Nawet 100% zbiórki na KS niczego nie przyniosło, bo kurs nadal leci, a dzisiaj wyjątkowo mocno...
[x]
MADMIND -0,44% 0,90 2025-12-10 15:13:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.