• Jak Autor: ~Znany [176.122.240.*]
    przebije dołek z 27 września 2022 roku to poleci w muł

PS. Jest taka spółka "Mądre Finanse" w wig20, polecam spojrzeć na wyniki , dzisiaj roczny za 2022 w ogóle ciekawa sprawa wczoraj ją znalazłem i trochę kupiłem papiera na próbe
  • Re: Jak Autor: ~Srak [83.0.124.*]
    Znany jak zwykle nadajesz wątkowi upośledzony tytuł, weź już nie wracaj na to forum.
  • Re: Jak Autor: ~newman [31.60.117.*]
    Mógłby jeszcze zacząć pisać o tych swoich zbawicielach i cudotwórcach z kaczogrodu
  • Re: Jak Autor: ~Znany [176.122.240.*]
    A Ty wczoraj złożyłeś kwiaty pod grobem jaruzela ? Bo rozumiem że go wyznajesz ? gomułke i cyrankiewica i protoplastów kwacha komora i rudego lisa co woził os stasi w reklamówkach marki i zakładał poddańcza partie kdl
  • Re: Jak Autor: ~kiepska [31.61.161.*]
    Niestety takie poglądy nie wystarczą. Kaczor wykasował wszystkich porządnych ludzi ze swojego otoczenia i został jak to mówił Dorn "znakomitym publicystą". PIS to bańka która mówi, to co mówi a realizuje to co niby zwalcza.
    kaczor ma chociaż swoja godność i nikomu butów nie liże jak donek i cała ta chołastra z peło , najpierw reset z hitleroputinem a potem medale od makreli engel
    Natomiast rząd podpisuje różne wytyczne EU i nie marudzi a Ziobro wykańcza aparat sprawiedliwości. Nie wiem czy wiesz jak przemaglowali Władysława Serafina. Półtora roku aresztu tylko żeby przeczołgać :( Ta sprawa pokazuje, że stare wraca właśnie w podłym wydaniu. Nie znam pisanej wersji ale są dwa filmy jeden na stronie pokrzywdzonych przez SKOK wołomin a drugi na cda kazus Serafina. To jest tak samo chore jak sprawa Maćka Dobrowolskiego.
    z wikipedi
    16 lipca 2012 „Puls Biznesu” ujawnił nagranie rozmowy między byłym prezesem Agencji Rynku Rolnego Władysławem Łukasikiem i Władysławem Serafinem, w której pierwszy z nich sugerował nepotyzm i niegospodarność w spółkach Skarbu Państwa, jakich mieli się dopuszczać działacze PSL uznawani za związanych z Markiem Sawickim[2]. W konsekwencji Marek Sawicki dwa dni później podał się do dymisji z zajmowanego stanowiska ministra rolnictwa i rozwoju wsi[3]. W czerwcu 2013 Władysław Serafin został wykluczony z PSL[4]. W 2014 nie startował w kolejnych wyborach samorządowych.

PSL = pijawka na zdrowym organiźmie tego narodu = Bury, Gawłowski ........................................... poczytaj sobie co oni robią w gminach gdzie rządzą nawet całe rodziny zatrudnione po przez szkoły domy kultury i urzędy gmin tam gdzie rządzą to jest właśnie niesławny WOŁOMIN ten nepotyzm oni maja w genach - wiem coś o tym
    Nie idealizuję PSL, tylko zwracam uwagę na działalność p. Ziobry, który bije rekordy w zatrzymywaniu ludzi w aresztach tymczasowych a Serafin to odsłania. Pewnie jest więcej pokrzywdzonych tylko się nie przebili do świadomości bo "jak ktoś jest aresztowany to pewnie coś ma na sumieniu" -przestaje byś słuchany. Tymczasem może nie mieć.
    Ale pan zegareczek i pan koń nie siedzą nie uważasz że to dziwne "wolne sądy" ich sądy dlatego są te skargi do TSUE - targowica działa mimio ponad 200 lat , obrona strego betonu za wszelka cenę - jak to mówiła ursula jedź donek tam będziesz premierm będziemy rozmawiać
    Ta dyskusja jest już za długa bo to wątek mennicy ;), tyle, że owszem to nie przez "wolne sądy" oni nie siedzą tylko przez nieudolność p. Ziobro. Wiele osób miało nadzieję, że PIS porozlicza. Jach, Sumliński, Gadowski czy wspomniany Maciek Dobrowolski. No i miało się wyjaśnić kto zepsuł SKOKi, a jak były na antenie Radia Maryja to zadzwonił Bierecki, żeby więcej nie poruszać tego tematu. Pozdrawiam.
    A to jaja , hochsztapler trafił na hochsztaplera - tadzio to ma tyle wspólnego z kościołem co ja z lotami w kosmos, niech lepiej wytłumaczy się z cegiełek na ratowanie stoczni Gdańskiej 7 baniek poszło na majbachy

Prokuratura nie doszukała się żadnych przewinień w procesie likwidacji Fundacji na rzecz Polskich Związków Kredytowych. Gazety, które publikowały materiały godzące w wizerunek Grzegorza Biereckiego opublikowały sprostowania swoich informacji i przeprosiły za podane spekulacje

Podczas obchodów rocznicy katastrofy smoleńskiej w kwietniu 2019, Bierecki wygłosił następującą wypowiedź[28]:

Nie ustaniemy, aż nie doprowadzimy do pełnego oczyszczenia Polski z ludzi, którzy nie są godni należeć do naszej wspólnoty narodowej.
    Jestem za a nawet przeciw jak mawiał klasyk = jeżeli opozycja i jej notable graja na jedność z moskwą albo berlinem to droga wolna niech tam jada i im d u p ę liżą WON Z TEGO KRAJU
    Aż sobie wygooglałam, ale nie znalazłam, czy mówiąc o wspólnocie narodowej to on miał na myśli Polaków?
  • Re: Jak Autor: ~prezes_won [83.0.124.*]
    Dnia 2023-05-04 o godz. 13:36 ~Znany napisał(a):
    > A to jaja , hochsztapler trafił na hochsztaplera - tadzio to ma tyle wspólnego z kościołem co ja z lotami w kosmos (...)

Trochę masz wspólnego, bo dawno odleciałeś w kosmos z tymi swoimi pisowskimi farmazonami. A co do Moskwy i Berlina to trzeba być skończonym de..lem, żeby jednocześnie walczyć z oboma sąsiadami. Historia się kłania i to na podstawowym poziomie.

• Re: Jak Autor: ~Gulden [31.61.254.*]
    Znany, jeżeli ty widzisz krytykę PiS i od razu wyskakujesz z tekstami o Jaruzelskim i Cyrankiewiczu, to naprawdę powinieneś skorzystać z porady psychologa.
    Z poresortowcami nie wygrasz oni maja we krwi poddaństwo albo moskwie albo berlinowi i ci tłumacza jak z rekawa że z dwoma wrogami się nie walczy , tak tak najlepiej wylizać d u p ę hitleroputinowi i szolcowi i upaść na kolana
    a tak w ogóle to żołnierze Ukraińscy napadli na sowietów tak mówił wczoraj putinohitler a wy w to wierzycie

Bo nie kto inny jak komor z jaruzelem któremu laska w ręku drżała zawiózł go na pogorzelisko smoleńskie żeby zobaczył jak POpaprańcom z putinohitlerem udało się załatwić LK.
    Tej hańby nigdy nie wybacze tym zdrajcom z PEŁO
  • Re: Jak Autor: ~prezes_won [83.0.124.*]
    Potwierdzasz z każdym wpisem, że masz problemy natury psychicznej.

G U W N O WIESZ W NOGACH ŚPISZ
    i dołek naruszony
    Jak nie da dywidendy za 2022 rok to witaj 40 zeta albo niżej
[x]
MENNICASK -1,36% 72,80 2025-10-10 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać